Isnin, 22 Jun 2009

Aku budak fizikal


fizikmylife!

Dah nak dekat sebulan aku belajar dekat PASUM. Nak comment pasal orientasi? Haaa,aku rasa x banyak kot. Flow orientasi boleh tahan. Haha! Memang ar penat, tapi bukan selalu. Aku dah nak dekat 4 tahun lebih x rasa menjadi mangsa-mangsa orientasi. Havoc! Sangat suka.

Aku,selaku budak fizikal diwajibkan menjadi agresif sebab lecturer sains komputer aku sering mengingatkan kami supaya tidak menjadi seperti budak hayat. Aku rasa macam sama saja. Member-member aku ramai budak hayat. Perangai pun lebih kurang macam aku saja. Mencapap. Ngehh3!

Beza budak hayat dengan fizikal? Budak hayat belajar bio. Budak fizikal x. Itu saja. Haha! Tapi ramai lecturer cakap budak fizikal sangat susah nak score berbanding budak hayat. Perghhhh! Budak fizikal honeymoon? Mana ada. Macam biasa ja. Kerja belambak-lambak macam ngapa lagi. Sengal. Ni aku sengaja meng-update blog sebab KASARA dok bising-bising kat aku sebab aku dah 3 weeks x update blog. Watever! Nak buat macam na. Orang bz la beb. Hehe..

So,aku xbanyak benda nak berceloteh. Just nak cakap sorry kepada semua manusia-manusia yang selalu hisap estacy dekat blog aku ni sebab aku dah jarang nak g melawat blog korang. Semua ni salah lecturer yang bagi kerja belambak. Kalo sesiapa yang x puas hati, boleh amek pistol,tembak je sesapa yang korang x puas hati tu. Dosa tanggung sendiri. Haha! Sayonara beb.








Current mood : gilavavi.kepalalutut.

20 Tempahan:

Sarah Samz berkata...

awat nama ai yu letak huruf besar?
lu mau cari nahas sama gua?
*^*%^%$!

naz berkata...

bukan budak mental ker?

HazirahMahadzir berkata...

kalau lecturer sains comp kau tu Mr.Zahurin,kau jangan terpedaya sgt dgn dia..haha~

hati2 dgn subjek organic chemistry!:p


bdk2 fizikal adelah wayyy enjoyable dri bdk2 hayat!
C:

Nadia Samz berkata...

sarah : haha! i luph u bebeh. ;)

Nadia Samz berkata...

naz: mental u ;)

Nadia Samz berkata...

hazirah : haha! betol la. mr.Z!!
dia agak ok la. ;)

hidop asasian!

HazirahMahadzir berkata...

http://izreenahalim.blogspot.com/2009/06/pusat-asasi-sains-university-malaya.html




kalau ada masa,baca la..it may helps you!

gudluck!
C:

Shazana Samaluddin berkata...

rindu awak. haha

Nadia Samz berkata...

hazirah : makaseh. ;)

Nadia Samz berkata...

nana: yah! mish u too dear,

Izreena Halim berkata...

hahha. neza nudak hayat dengan fizikal ialah budak fizikal jauh lagi cool dan budak hayat skema sampai kaw boleh beza kan from their looks.

muakakaka jk jk

nikmatilah your year. it will be the best, and only once. good luck.

mEGAt... berkata...

erk..btol ke fizikal lg ssh dr hayat.??
aku rsa hayat lg ssh dowh..x pasal2 kena blaja fizik gak..aduh.!!

Nadia Samz berkata...

izreena: haha! budak fizikal paling havoc.
;)
thanx dear.

Nadia Samz berkata...

megat : tu la pasal.cian bdk2 hayat.
tukar koz la.
ngehh.fizikal d best.
;)

fafarara berkata...

kategori ini utk jantina testis shj
dak hayat : nerddd
dak fizik : ensemmmmm~

itu komen ak :)
sbb 2 ak salu cuci mata
kt library

p.s-budak hayat ramai pke spek sbb mata kelabu gara2 xcuci mata cam ak.so mr london optic...anda patut bg diskaun utk dak hyt :)

Nadia Samz berkata...

fafarara : haha! aku sokong ko. tapi aku kat sini,budak hayat pn leh tahan beb. x dak ah skema sangat muka tu. leh layan ar. bab cuci mata tu, aku sokong ang la wehh hahaha! aku cuci mata lam kelas aku je. sebab budak2 kelas just 8 orang ja pmpuan. yang lain laki2 hot stuff. ada budak sabah yg makan ulat sagu wehh, aku tingin gak nak makan. dia cakap easa macam ayam. haha!

fatimah arr berkata...

walaupun agak tidak faham..
tp mcm fizik lg best dr bio ;)

Farha Aly Tan berkata...

finally update jgk ur blog ;p
kekeke.
imy

OREOO berkata...

HIDOP SC HAYAT!!hehe
kalo kt mtrik..
dak hayat agak nmpak cool..
dak fzikal lak nmpak cm sparuh mati..
dmer kate fzik siot giler sshnyer..
tp..ak taw..ko msti trer fzik..
xdk sparuh mati cm dak mtrik..haha

Nadia Samz berkata...

susah weh pijik.
rasa mau tembak kepala sendiri ja.
:O

 
template by nadiasamz