Rabu, 5 Ogos 2009

Log+electron=xaxau


Dah abis dah mid sem break. Lagi 3 minggu mid sem exam. Haha! Aku malas nak men-tension-kan diri sendiri. Kalau asek pk pasal exam and nak dapat 4 flat ja,aku rasa wire otak aku boleh putus semua. So,sekarang my sis,Sarah dah study dekat ja ngan aku. Kalau nak apa-apa,aku just scream. Ngeeh~.

Fikir pasal raya,baju raya belum beli lagi. Perghhhh! Puasa pun belum. Sialan betol. Aku dok kat kl,makin pekat pulak loghat utara aku. Haha! Tapi bila kkwn aku yang stay area selatan nak cakap utara,memang lawak gila. Aku cakap belah selatan ni bila kawan aku sound aku sebab dia x paham bahasa aku macam aku cakap bahasa jin. Melayu gak. Cehhhh. Ikut la macam mana, asalkan aku bercakap.

Dalam kelas tutorial aku,memang best. Semua tutorial mate aku havoc gila babi. Time experiment kimia,selalu ja kami mengamalkan konsep wonderpets. APA YANG PENTING? KERJASAMA! Tiru saja result bebudak group tutorial lain. Ngeh! Malas la nak buat experiment tu-skema sangat. Goncang distilled water dengan permangenate sudah. Bahahahhahah. Penipuan yang ketara. Sama ja semua tutorial mate aku, pemalas tahap gaban. Melalak dalam kelas. Hehe, seronok doh. Xlah aku tension sangat dengan bebudak tu.

Aku tengah pening otak nak buat surat cuti sakit aku. Haha. X sakit pun. Just aku x g kuliah time ada kuiz. So,nak cakap kata aku ni budak skema,aku pun tulis la surat. Nak bagi kat Mr.Z. letak bedak sket, biar dia x marah. Hehe. Wangi ja.
Dis coming Saturday,my sis ajak lepaking. Tapi,rasa malas nak keluar. Tapi,nak keluar gak. Waaaa. Tengok ar macam mana.


To Shafiq Fiq-sori kalau aku x jadi dating dengan ko. Aku banyak keja nak buat. Kalau ada masa,kita kuar. Ko kat damansara ja pun. Bukan jauh mana dari aku. Dun wori maa. Aku tau bila masa sesuai. Hehe. Tapi jangan lupa lanja aku beb.


Ok,sekarang aku mau mem-bz kan diri nak buat tutorial yang belambak2 x siap lagi.

=) LOL, toodles.

10 Tempahan:

fatimah arr berkata...

best tuh kehidupan begitu..
bunyi mcm bahagia jek..

naz berkata...

ecececece thats it ker?

Nadia Samz berkata...

fatimah: haha! bhagia la sgt.
XD

Nadia Samz berkata...

naz: hehe. ku suka fender.
XD

amelia berkata...

got award for youu

shafiq shukri berkata...

blja askrem bole lah.
wekk

Sarah Samz berkata...

study!

Nadia Samz berkata...

amelia: tq.

Nadia Samz berkata...

shafiq : XD
lanja2!

Nadia Samz berkata...

sarah: babi.

 
template by nadiasamz