Jumaat, 14 Ogos 2009

Aduan : Talipon rosak

Sebab : Berendam dalam air


Lokasi kejadian : Times Square



Mangsa : Nadia Samz



Saksi : Dinding toilet



So,henpon aku telah ber-transfomer dari W910i ke K770i. Nak buat macam mana. Dah terdesak sangat,aku beli ja ah yang cyber-shot pnya. Malas nak pakai yang W-series. Macam shit ja function. Baik pakai K-series. Hehe. Tapi yang pasti, Sony Ericsson tetap menjadi pujaan hati hempedu limpa ku.



Terkorban :



Spare-part tayar baru :

6 Tempahan:

naz berkata...

jamban maut :)

fatimah arr berkata...

dua2 best..
tp yg ats uh, keypad die fragile kn??

qyla berkata...

hp smaa!!!

sony mmg tetap d hati.

kelebihan sony sound die kuat!!

Sarah Samz berkata...

dan mata ku merah pada hari kejadian. ganeh sgt!

Anip berkata...

tuh la,kan dah pesan,dalam jamban jangan mecangkung lebih 30 darjah..ahahahhaha

Nadia Samz berkata...

kapada semua di atas : harap anda dapat memberi saya talipon yang sebijik macam dulu, i mish my talipon.

 
template by nadiasamz