Rabu, 2 Disember 2009

Jarang bukan bermakna kain pelekat



Kasara ngamuk macam singa ja aku x update blog. Bukan malas. Hanya malas. Apakah? Ngaa. Aku baru ja abis cuti sem. So skrg start new sem. Malas doh. Kalau boleh nak cuti setaun. Hhehhehehe.. Tunggu abis belajar baru boley la. Antara manusia yang komplain atas ketidak update-kan blog PLATITUDE aku :


Sarah samz : sudah semestinya. Asek warning aku suruh update.

Ahmadnazri : cakap dah berkurun x nmpak aku update. Xsampai lagi 2 bulan kot.

Farahin : aku tau ang marah sebab ang x leh baca apa jadi ngn idop aku yang jauh dari ang kan?

Wani rush : eleh2,baru saja kita jumpa kan. Aku cita macam2 dah kat ang.

Azz : Blah la lu. Bajet suruh aku update sebab nak aku buat duit.

Muz : mana tah mamat tuh. Aku rasa dah kena makan sama jin.

Shaer : macam la ko ada blog. XD

Mario : dalam sangkar.

Kukicip : Hahaha,x dak gosip ok. Suma baik2.

Anip Oggy : dalam kuliah asek tidoq ja keja. On9 game suka plak.




Dan suma follower aku kan? Haha. Kalau x,korang mesti x isap shisha kat blog aku nih.
Ngaaa. So,welcome back to myself and i.
Rindu sama blog ini jugak. Kalau dah x tahan korang rindu aku,add ja aku kat fb.
Ms aku nadia_samz91@hotmail.com

Dah,malas nak merepek panjang macam orang tua nyanyok. Semekom.



.unpluged.

8 Tempahan:

fatimah arr berkata...

lama gak la xde entry bru..

Nadia Samz berkata...

bz sket lol.
;)

Sarah Samz berkata...

bizi la sgt! podahhh cit!

Nadia Samz berkata...

XD
blah

fa f a r a ra berkata...

yaaa
setuju sama kasara
busy la sgt
busy nan morgan musang ka weh


notakakikanan-jgn lupa kasik rara aku makan.dea mati siap ank :)

Nadia Samz berkata...

xlah. idop ja. maken gemok. XD

fa f a r a ra berkata...

macam tuan dea :)

Nadia Samz berkata...

babi

 
template by nadiasamz