Jumaat, 11 Disember 2009

Bahasa Kuno



Boley aku survive kat pasum ni? Haha. Tgk ar macam na. sem 2 ni mmg mcm shit. Suma benda susah,mana ada benda senang dalam dunia ni. Bab blajar mana boley campur dengan hal lain. Kalau pasal study,aku kena serah kat diri sendiri utk settlekan hal ni. Wawawa. Aku bukannya apa, kesian dengan otak aku yang xdapat menerima pasal chemistry ni, otak suda jem. Tapi demi my parents,aku go on je lah.

Bout my life pulak,aku rasa macam nak insult someone disini. Si barua alam itu mesti suka sebab 2 bulan telah berlalu peristiwa di mana aku bergaduh dengan kawan-kawan baik aku dekat tempat blajar aku. Ngaa. Pukimak si barua alam sebab dia tuduh aku macam-macam nak bagi aku dengan kawan-kawan aku bgaduh. Memang dia berjaya melagakan kami bagai ayam. Setan n binatang kau la. Aku x pernah la ada kawan macam tu. Tapi berkat doa,aku dan kawan-kawan aku dah kembali bersama semula. Hehe. Amin. Mmg perangai macam fuck. Aku bukan nak menggunakan bahasa kesat di sini. Hanya mencemarkan nama baik blog aku saja. Cuma aku nak mengambarkan betapa buruk seburuk buruk alam lah si barua alam itu. Aku harap dia kembali ke jalan benar.


Kenapa dia seumpama babi?

1- Dia suka perasan dirinya hot sedangkan mukanya penuh dengan jerawat dan hitam

2- Perasan sendiri bila mengatakan dirinya menjadi rebutan wanita-wanita di sini

3- Gaya konon abis model la sedangkan jalan macam pondan

Kalau nak mengata orang,memang aku jadi juara bertahan. Maaf la kepada sesiapa yang tidak puas hati dengan penulisan aku,sila blah dari blog aku. Aku hanya memerlukan orang-orang yang menjadi penyokong aku saja. Bila terkena baru terasa weh.




p/s: depan kau aku belagak baik. Bcakap dengan kau apa suma. Lain kali nak kutuk n nak mengata aku,cermin dulu diri tu. Sebab aku ada rancangan terBAEK nak bagi kau mampos cpt sket. Ngaa! ;)

8 Tempahan:

amelia berkata...

betul betul betul! haha

Sarah Samz berkata...

hekelehhh.. relax ar beb.

x mati pun kalau maki2 ni. baik amek senapang, tembak trus. x pun kasi racun sama itu olang.

;)

Nadia Samz berkata...

amelia: ;)

Nadia Samz berkata...

sarah : ngaa babih jalanan itu org. ^^

p i a berkata...

babi!

Nadia Samz berkata...

tq. ;)

fa f a r a ra berkata...

bahasa sudah advanced
tahniah
hahahaa :)

Nadia Samz berkata...

well. aku terre kot, XD

 
template by nadiasamz