Jumaat, 16 April 2010

Selesai sudah


OK. Selesai sudah setahun aku menginap kat kolej kediaman raja doktor nazrin shah. Hoih! Macam2 aku lalui kot. Memang suka duka lara pa suma ada. Aku ni sebenarnya agak ego la. Xmau la nak tunjuk kat member2 aku yang im gonna miss them so damn much lepas check out dari kolej awal pagi jumaat or khamis. Wey, suma member2 rapat aku kat PASUM, rindu2 aku slalu na. Sbb aku mmg komfem2 rindu hampa suma nanti. Hehehhehe..


Ok. Aku memang nak kuaq lepak dengan member2 aku kat sini. Tapi masalahnya,entah la. Mybe sebab dah nak dekat berapa bulan aku x balik penang, so aku lebih rela balik penang awal sedangkan boleh check out last ari selasa. Huuu. Sori sangat. Aku bukan belagak ka apa,aku cuma xtahan la dok sini. Rumah aku memanggil2. Harap anda paham situasi saya. ^^


Ok. Last skali aku nak ckp yg I’M AN EX PASUM NOW! yAAAAHHH! Xtau la nak buat apa cuti ni. Nak blogging,rasa cam malas. Well,im going to imprve my guitar skills kat rumah nnt. Newayl,kasara tima kaseh la na hadiahkan Vee kat i. I heart u. Hahahhha..



Ok. Tu saja kot wat kali ni. Nanti aku mai len kalo aku nak beletiaq apa2 ag ok. ;)

4 Tempahan:

Iqbal Hakimi berkata...

owh..gonna mish you too..

Medulla :) berkata...

folloy my blog pulak :)
hehehehe.

Sarah Samz berkata...

hai, jaga vee leklok.

Nadia Samz berkata...

bal : ^^

medulla : okie3! ;)

kasara : hahahhah wukey! baik boss!

 
template by nadiasamz