Ahad, 20 Jun 2010

Apa ni?

TAHNIAH!

Anda telah berjaya ditawarkan program pengajian seperti berikut:


KOD PROGRAM : MS01
NAMA PROGRAM : IJAZAH SARJANA MUDA PENGAJIAN SAINS DAN TEKNOLOGI
IPTA : UNIVERSITI MALAYA (UM)




-------------------------------------------------------------------------------


Well,aku sengaja x mau amek kos engineering yg aku minat gila tu sbb ada subjek kimia! NOWAY! Xsuka la ada kimia2 ni. Nek belit2 otak aku.

Alhamdullilah dapat ni pun,,dah bersyukur sbb bapak mcm suka ja aku dapat kos ni memandangkan aku xmau go on ngn engineering. kimia suxx. haha! Lagi pun,bapak yang tolong aku pilih. Aku tgk kos aku ni kena bnyak tau sejarah sikit. Dah la time skola dulu,aku x ngam langsung ngan history. bahahhhaha.. Terima saja lah. Try my best. ^^,

Wish me luck. =)



p/s: aku dgn um mmg x dapat dipisahkan, haha'!

5 Tempahan:

shepette berkata...

aku dpt uthm syg :(
xleh la nk skodeng skali nanti..

fatimah arr berkata...

waaa..tahniah2..um kt ne?

Nadia Samz berkata...

lin : waaaa sedey. :(
fatimah : jalan pantai. haha

Gluck Yusof berkata...

omedeto! :D
jgn lupa tekelkan senior um berkereta utk aku
hahahaha

Nadia Samz berkata...

ok bebi. :D

 
template by nadiasamz