Jumaat, 1 Januari 2010

Fly Lalat Terbang



Semalam ramai ja kawan2 aku lepak-lepak kuar jalan-jalan. Aku asalnya nak lepak kat oldtown bangsar tuh,ajak la suma kengkawan suma. Biasa ah kalo dah nama last minit,mmg suma x jadi. So kami makan kat newtown ja lah aka. cafe kolej12. Ngaa,sampai bunchet ah. Rasa ngidam la nak makan durian. Tapi kalo kat tempat aku mana ada sebot skema2 ceni. Durian. No no no. aku sebot derian. XD ngaa, sama ja. Tp xdak feel kalo aku sebot durian. Wah3.


Apa aku wat semalam cuma dok layan muvi sampai aku tkejut kol 12 bunyik bunga api. Waaaa. Walaupun aku x tgk pn bunga api tuh,sedeh sbb aku ingat lg time aku kat penang. Caya lah. Mmg best. Lepak sampai kol bapa tah kat pantai. Kalo kat kl ni,haish. =( geram la. Neway aku next 3weeks dah start exam. Shit. Study pn x masok lam kepala otak. Apa2 ja lah. Aku saja ja
hari ni nak update blog sekadar update sebab nanti ada ja orang mengomel2 kat aku x puas ati aku x update blog. Ai tuju khas ucapan ni wat kakak ai sarasamz. ^^’


Apa2 pn aku nak wish la suma slamat masok tahun 2010. Azam baru lah tahun baru ni. Azam aku? Ehh aku xdak kot kawan nama azam. Bahahhahaha.. xdak azam. Azamnya nak cpt abeh blajo. Dok umah perabih beras kat umah. Itu saja. Harap maklom. XD



Ok,tu saja aku nak beletiaq. Dok bz banyak sangat keja nak wat. Tu yang malas nak update. Kalo aku rasa nak update,aku update eh. Aku tau korang mst rindu nak layan shi sha kat tempat aku ni. Sorry weh skrg dah tukar jadik kawasan no asap asap here. Hehe. Chalo! Hepi new year. Tp org islam xbaik sambut. Alaa sekadar wish saja. May GOD bless us. =)

2 Tempahan:

naz berkata...

happy new year nadiasamz :)

Nadia Samz berkata...

:P

 
template by nadiasamz