Rabu, 27 Januari 2010

Esok ada kuliah!

It was d best hangout eva! Seyesly aku ngn member2 aku rasa macam nak lepak macam ni lagi. Duit pn x banyak keluar. Cuma tenaga sahaja yang diperlukan. Kami keluar lepas habis kuliah. Sampai malam. Even nampak macam kejap ja kami lepak2,tapi asa macam seharian ja. Aku ni mmg suka snap2 pixx. Tapi kalau nak karang karangan ni mmg aku lemah sikit kecuali la kalau aku tgh hangin satu badan.


Langkah kami bermula dari stesen universiti. Pas tu amek train g masjid jamek! Fuyohhh. Macam2 gak la beli. Tapi xdak la sampai melampaui batas. Still on d jalan yang benar. Pusing kat area tu sampai puas. Nak cita kami jalan kaki sampai ke mana tu memang xkan habis. Sbb memang best. Patut kami overnight ja malam tu. Tapi sebab besok ada kuliah,so kena la cancel. ^^



side at d back!


wayang ah~


shy meyh!


talk 2 our kaki!



kami suka makan!

6 Tempahan:

Sarah Samz berkata...

tek, sabtu ni free dak? teman pi cr rumah? leh?

labizzwkshop berkata...

ggah tengok drama tamil mesti esok kuliah cancel

Nadia Samz berkata...

kasara : ok. jumpa kat mana?

Nadia Samz berkata...

labizzwkshop: ada apa ngn tamil. haha

Sarah Samz berkata...

nanti i roger u. ailebiu.

Nadia Samz berkata...

haa k.

 
template by nadiasamz