Khamis, 4 Februari 2010

Ramai orang satu kepala

Hari ni x sembang banyak. Cuma aku slalu cita pasal classmate aku yang best,so ini lah kami bila bersama. ENJOY! Haha.











Ini ucapan aku wat korang suma eh.

Aiman : ang ketua kelas kami yang bertanggungjawab la. Aku respect ang even ang ni macam bermasalah. Hahahha

Hamdi : kawan bek aiman. Skrg dah maju doh. Ada skandal. Haha! Moga bahagia. Aku nak kopok lekor!

Sara : aaa sapa pnya skandal. Xtau! Xtau! Haha. Kau baik dan kalot. ;)

Ayu : memang kau ayu. Haha. Kau baek.

Efa : kau satu2nya member aku yang tau pasal aku. Haha. Bebeh,kalau hayat datang bleh pilih nak amek orang gaji,aku pilih kau k. ^^

Zurera : kau kejap ada kejap x dak. Ailykeyu.

Aja : hehe,aku suka ckp kelantan ngn ang. XD

Lin : jom p beli kontek lens. Lalallalal..

BIBI : my best fren dalam kelas. Dia senior! Jgn melawan hahah.

Najib : macam PM plak. Hehe. Org kedah. Dekat ja ngn aku. Bila nak mai umah?

KHALIS : slalu berada disisi ku tiap kali aku nak mintak tolong. Makaseh. Ailebiu ah. Kau havoc! Susah nak cr kawan macam ang. Makaseh teman aku sepanjang aku dok kat um. Aku ni nakal sket ja kan. Haha

AMIR : aku seyes xsangka ang ada kembaq. Tapi awat kembaq ang kecik? T_T

IQBAL : jgn mengusutkan keadaaan dunia.

ALVIN : haha. Allllviiinnnnnnn.. *gaya alvin n d chipmunk* aku pandai ckp iban sbb dia ar.

Daud : hehehhehe skema pnya budak.

Firdaus : dia..aa…..tempat…aa…malu lah. Hahhahah. Xmau ckp. Muka macam baik ja. Blah ar daus.

Ariff : hehe! Pandai!

Azmi : aaaa xkenai.

Shaer : hensem. !! ;)

8 Tempahan:

Sarah Samz berkata...

cacat ni!

Nadia Samz berkata...

haha!

naz berkata...

i rasa memang biasa nya satu kepala je orang

fatimah arr berkata...

girls of e3 uh cm ade sorg laki jek..

Nadia Samz berkata...

naz : haha! sewel la u.

Nadia Samz berkata...

fatimah : haha! dia pondan la. XD

fa f a r a ra berkata...

pondan ka
aku egat bisex td
aiseh..bru nk adjust..rugi2

Nadia Samz berkata...

kesian! nak ka?

 
template by nadiasamz