Khamis, 22 Januari 2009

Last night

Semalam aku ke Sunway Carnival sebab nak menonton wayang. Kali ini,kakak aku,Sarah yang belanja. Lagipun,semalam merupakan hari Rabu,jadi tiket wayang paling murah.Aku hanya mengeluarkan wang sebanyak seringgit sahaja untuk tiket wayang. Pada mulanya aku mahu menonton cerita They wait. Tapi,rancanganku berubah apabila kakakku membeli tiket wayang cerita Outlander.


Tittle: Outlander
Time : 9.35pm
Place : Golden Screen Cinema Sunway Carnival


Cerita ini ditanyangkan pada new year,tapi aku dan kakakku baru saja hendak menontonnya. Cerita ini agak menarik. Heronya juga boleh tahan kacaknya. Aku tidak akan menceritakan sinopsisnya disini kerana aku mahu korang semua menonton cerita ini sendiri. Sebab cerita ini memang best! Grafiknya juga cantik.

Lupa pulak nak inform,orang yang buat cerita Outlander juga merupa orang yang sama menerbitkan cerita Lord Of The Ring. Kalau siapa-siapa yang dah tengok cerita ni,komen sikit yah. Biar aku boleh tahu pendapat korang tentang cerita ni.

2 Tempahan:

Sarah Samz berkata...

cakap banyak.fm : wahhhh ada umi aida belakon siooottt!

last-last nadia ngamuk smpai kerusi depan pecah. melepas chance mau flirt dgn guys selang beberapa krusi. haih...

haha..

Nadia Samz berkata...

kalot.

 
template by nadiasamz