Jumaat, 12 Februari 2010

BARU tapi Lama


Ok. Aku sunyi. Lonely. Sapa ada masalah? Ada jom gadoh. Aku xbalek penang sebab tiket dah abis la. Haih, susah la macam ni. Nak wat pa tatau. Besok ANIP OGGY ajak p tgk wayang. Ok2, nak tengok! Konpem ar. Jgn nak cancel na. kesian la kat aku dok sorang kat kolej. Xdak org. hantu ada ar.

Mai la teman aku, hampa ni x kesian ka dekat aku. Ana! Nana! Mona! Azi! Wani! Lin! Sara! Jem! Khalis! Qbal! Amir! Najib! Shaer! Aiman! Adli! Kuzaidi! Sapa2 la,teman la aku! Waaaaaaaaaaa!

Aku rasa down gila ni.

Antara sebab-sebab munasabah serawak aku down :




1- Result mid sem macam cilaka. Haih. Aku study kot. Hmm. Susah la macam ni. Rasa nak mati. Tapi bak kata anip, slagi lom final,stadi3! Dah jawab exam t,rasa macam x leh wat jugak, selamat mati. Hehe!

2- Lagi berapa minggu nak abis PASUM. Weh,nanti kalau aku rindu hampa suma cam na. hampa dah la umah jauh2 ngn aku.

3- Aku rasa geram sebab member aku sorang ni suka wat emo ngn aku. Ingat aku ni awek dia ka. Blah la lu. Bila aku x reply msg,mula la nak anto msg kat aku bnyk2. Haih! Apakah. Xdak keja lain kot.

4- Baru ja lepas dgr lagu jay sean- DOWN. Hahahhaha.



Aku sekarang boleh keep smiling. i’m thinking. I’m thinking. Haha! Pk apa yah? XD ngaa! Ada la. Kepada pmpuan gila bernama NUR AINA yang bernumber talipon 0175635214 sila mampos. Aku rasa masalah ngn pompuan yang asek ngacau idop aku dah tamat. Sim kad lama tatau hilang p mana tah. Malas nak cari dah,. Sumpah x mau cari. So skrg dah pakai number baru.






Aku rasa hidop aku aman kot. Sekarang,u can’t stop thinking bout me kan? Haha. (dat particular guy)

6 Tempahan:

Sarah Samz berkata...

ai la nur aina tu, yg yu pi bg no tepon ai dekat khalayak ni buat apa? hahahaha, tau pun yu takot kan? yu kacau bf org lah ni kan sampai tukaq number.

fa f a r a ra berkata...

member yg emo tuh..
jgn ckp aku
haha :)

Nadia Samz berkata...

sara: wtf? hahahaha..gila muh.

Nadia Samz berkata...

fafa : hish na da. ;)

fatimah arr berkata...

lama xkomen cnih..hue3..

Nadia Samz berkata...

sila3.

 
template by nadiasamz