Sabtu, 20 Februari 2010

KASUT masih baru

Yah. Macam-macam aku nak ngadu. Dah la cuti konchipacai aku xbalek penang. So,Anip teman aku. Ngaa! Teman macam na tu? Haha. Dia sumber makanan ku. Kalo aku lapaq,aku cari dia ah. Neway,aku dah suka sangat ‘bau’ kereta satria kuning dia. Haa! Dah lali kot. Sebati dengan hidong. Wah3! Makaseh Anip eh.


Cakap pasal besok,aku cuma nak bagitau tadi aku p shopping kat time square. Aku beli kasut saja. Asalnya nak beli abeh baju pa suma. Tapi disebabkan aku seorang yang berjimat cermat,kasut saja lah yang aku beli. Kasut ni aku nak pakai time dinner. Cantik x? komen sket pasal kasut aku. Tinggi aku dah 175cm. So,kalo aku pakai kasut ni,tinggi meh haku. Cam model tapi versi laki. Watte! Cun?




Esok malam dinner pasum, haih. Apa ag eh. Tunggu ja lah nanti2. Kalo aku rajin aku upload pix2 tu kat sini k. kalo aku pemalas tahap gaban,aku tak kat facebook ngn ms aku ja k. ^^ chalo. Malas nak merepek panjang2. Haha! Toodles.

5 Tempahan:

Sarah Samz berkata...

gila la kasut fairy tales hapa?

Nadia Samz berkata...

haha nak pinjam?

Sarah Samz berkata...

kakibesaqmacamgajah!

Anip berkata...

bau apa ?dah tak larat fogging dah kot

Nadia Samz berkata...

kasara : babi.

anip : haha! mana p tau. XD

 
template by nadiasamz