Sabtu, 27 Februari 2010

MARI kita bergusti

Dengki apa xtau. Aku hang out ngn someone tadi,ada bitch ni mengacau aku nak bersuka ria.

someone :


Memang aku terus tengok o-meter mood = 0/100. Haih! Sila memahami keadaan saya. Saya benci anda kerana anda umpama shit.


Kepada perempuan berkenaan :


SILA BLAH DARI HIDOP AKU YAH. NYAH2! BAIK MAMPOS MATI KENA LANGGAR LORI. BAHHAHAHAH.




Ini bukan doa ataupun apa2 yang berkaitan dengannya. Cuma sumpahan saja.
Post kali ini saya cuma tidak puas hati. Ok!










p/s : kepada someone tu,sila tukar number talipon lah. *Cuma mengharap* bukan paksaan.

7 Tempahan:

naz berkata...

wahhhh bunuh dia bunuh dia

Sarah Samz berkata...

waklue emo shit!

Nadia Samz berkata...

naz : haa mmg ar. geram.



kasarah : period2.

Anip berkata...

kantoi perut..haha

fa f a r a ra berkata...

ustaz ckp:
between testis and vagina
ada makhluk S
dea la makhluk S tuh :)
hahaha


notakakibusuk:aku ada awek baru;dora :)

Nadia Samz berkata...

anip : aaa u ka? XD hahahhaha

fafarara : well beb,s mmg cam tu. ngacau ja. XD keh3!
awek? wow! nak gak. sedap dak? ;)

Anip berkata...

eh...manada

 
template by nadiasamz