Sabtu, 7 Februari 2009

Nana tag aku #

Copy badge “2008 Cute’s 3logger Award” di atas untuk diletakkan di blog anda.




2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
Nana Chocaholic


3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta / hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.

• Suka merepek
• Suka tengok wayang
• Perabih duit mak bapak
• Suka karaoke
• Tengok cerita Oggy and the cockroaches *da best cartoon eva!*
• Tidur
• Gigit kuku
• Hyperkalot
• Last minit pnya orang
• Main game

5 Tempahan:

shafiq shukri berkata...

apa yg hg merapu nih..
;P

Sarah Samz berkata...

weh budak, bila mau buat tag aku?!
cisss..

Nadia Samz berkata...

on da way!

XD

Nadia Samz berkata...

merapu kerapu ikan kerapu ikan kap.
^^

anda di tag shafiq
sila buat yah tag ku itu.

p i a berkata...

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
Nadia Samz


3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta / hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.
- pendek
- on9
- bukak xfresh/hitz fm
- xbuleh nampak kemre [t jd sasau]
- suka cokelat gla vavi
- tengok cte korea kul 8.30 malam mmg habit akuh
- abah kata aku keras kapla
- mluat gla kat org yg pasan baguih..kununnya hawt...ska meng island kan org len (terasa kah anda) :P
- tp tokwan kata aku cucu yg bek :P
- aku malaih mandi..hehehe




4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

rara
nani
maisarah
paai
fatin shazea
iya
babyjane
sapa2 lah yg nak.. :P

 
template by nadiasamz