Isnin, 9 Februari 2009

Sis aku tag adik dia sendiri #

5 Fakta tentang diri:

• Aku sgt suka makan eskrem. Sangat2 suka!!

• Time skolah dulu,aku paling x suka subjek fizik,kimia,bio. Kalau boleh lap kelas,mmg dah lama aku buat. Tp,apakan daya. Cikgu-cikgu aku sgtlah garang. Aku sendiri pn takut. Kang x pasal-pasal nama aku naik dalam mesyuarat. Dah la aku ni pengawas.

• Aku suka break da rules. Jangan arah aku ikut peraturan. Aku rasa nak mati terikat dengan peraturan. Hahahhaah. Yang pasti,aku ni dulu timbalan presiden Lembaga Disiplin Pelajar. W0w. Sangat tidak percaya kan? XD

• Aku sangat suka dengar masalah orang. Yang pasti,aku suka la dengar masalah orang. Heeeee. Sebab buat aku berfikir macam mana kalau aku yang hadapi masalah tu. ^^

• Aku sangat suka warna hitam. Tapi aku sangat pelik kenapa bila suka ja warna hitam,orang akan cakap ‘ko ni emo or goth or something else’. Tak paham aku. Lihatlah dunia kehadapan.

5 perkara menakutkan dalam dunia:

• Tuhan
• Kematian
• X dak duit
• Malapetaka
• Kalau bapak aku mengamuk tahap gaban.

5 lagu buat masa sekarang:

• Yuna- Dan sebenarnya
• Miley Cyrus- See you
• George Sampson- Headz Up
• Neyo- Miss Independent
• Soko- Take my heart

5 perkara yang selalu disebut:

• Huh?
• Sewel
• Mereng
• Yahh!
• Horaaa

5 benda yang amat bernilai:

• Nyawa
• Mama and bapak
• Spek
• Pancaindera
• Kasih sayang

5 perkara pertama kali dalam hidup ku:

• Aku gaduh dengan sorang budak laki skolah aku dulu dari form 1 smpai form 3. Lama tuh. Sebab pa? Aku pun x pasti.

• Aku dapat handfon masa aku form3. So,sape2 yang masih lagi budak skolah,anda dinasihatkan supaya jgn selalu menggunakan handfon. X bagos. :P

• Aku masuk sekolah rendah. Masa aku darjah 1 aku jadi ketua kelas. Eh? Sape sebenarnya yang lantik aku eh? Aku sendiri x tau.

• Aku habis sekolah. So,aku x perlu nak pakai baju sekolah rendah. Baju mrsm sememangnya x lawa. Wawawawaw. XD

• Aku tak bercakap dalam masa 3 hari sebab di cabar oleh kawan-kawan aku time skolah dulu. Sebenarnya 1 hari je. Aku yang sengaja lajak-lajak bagi 3 hari. H0h0hh0h. Merana kawan-kawan aku. Tambah-tambah kawan sebilik aku. Yahhh! Padan muka lorhh.

Blog yang nak di tag:

• Wani Rushdan
• Yaya : Pijot
• Nana Chocaholic
• Mia
• Shafiq Fiq
• Naz
• redAIG
• Afnan
• Farha Aly Tan

*and semua yang view blog ni ok?*
Nama anda tiada dalam senarai,sila buat aduan yahh!. XD

7 Tempahan:

Farha Aly Tan berkata...

aik. nama saya ada. ;)

p i a berkata...

5 Fakta tentang diri:

• suka cokelat...eskrem cokelat...semualah yg berasakan cokelat..hehe

• aku suka idop single [btui ka niy??]

•nadia kata dya suka break rules an? haha aku bukan ja suka, malah SELALU...hehehe...

• aku xlayan sgt dengaq masalah org, sbb masalah aku pun btimbunnn...cena nk tulun org??

• aku punn ska itam juga...itam menarik pa...cuma jangan salah anggap ja...itam pun warna juga...hehe

5 perkara menakutkan dalam dunia:

• Almighty
• negara kena perang[malaysia dala lembik]
• takut kna penyakit swius
• org amik laki aku[ada aku kesah]:P
• jd anak durhaka

5 lagu buat masa sekarang:

• Yuna- Rocket!!!!aku ska chorg guitar dya...cegu basri, bila maw ajaq??
• taylor swift - love story
• alif - akan tiba [aku gila ronaronimakaroni]
• joanna and co - pelangi [aku terawang2 dgq lagu neh]
• lagu2 lyana jasmay [blom kua,tp aku taw aku msti SUKA :p]

5 perkara yang selalu disebut:

• ngek
• yayaya
• duhhhh!
• an! an! an!
• ada aku kesah???

5 benda yang amat bernilai:

• iman aku
• keluarga
• 6th sense yg aku ada, tanpa mereka syapalah aku
• lesen aku
• kunci moto.. :P law ilang abah maki ouh...

5 perkara pertama kali dalam hidup ku:

• 1st tym xda enpon dlm hidup..[tp asanya lebih bahagia]

• aku knai sorg laki nama dya Farid afiq

• aku eksiden,,semalam [8/2/2009]

• ptama kali aku knai tru love ahaha credit tuh abg apiz

•cegu yati tidoq kat bahu aku...agagaga....

Sarah Samz berkata...

ngek, mama dgn bapak bkn benda la!
yenna dey~

wiwita berkata...

OoOOoh kamu membuat diriku ingin membeli airkrimmmmmmmmmmmmm!!


nak!!

nak!

baskin robin!!

Nadia Samz berkata...

mama and bapak.

nak jugak.

suka suki la.

tag akuh.

wawawawawa

Nadia Samz berkata...

farha! yer lahh.

u jgn x buat pulak eh.

Nadia Samz berkata...

nak ke?

jap g i lanja eh mam eskrem!!

^^

 
template by nadiasamz