Rabu, 11 Februari 2009

Shadow


Yah! Sekarang aku akui bahawa shadow memang cantik. Hahahhahaha. So,hari tu, time aku and my sis semua pergi jogging kat Mengkuang Dam,before balik, kami pun saja-saja snap pixX shadow kami beraksi bersama cahaya. Wow. Cantik rupanya. Ini baru dikatakan art. Aku rasa korang semua xkan boleh teka yang mana satu aku kan? XD
Jogging memang la seronok. Tapi time nak bangun pagi-pagi tu memang aku malas tahap gaban. Biasalah,pukul 7 dah nak kena siap pergi jogging. Lagi pun mana best kalau nak jogging bila matahari dah keluar sepenuhnya. Habis burn muka aku ni. Kalau pergi gig x pa la jugak. Cehhhh.malas gila aku nak bangun. Tapi,aku terpaksa la jugak bangun sebab bila my dad cakap ‘Bangun sekarang! Jom p jogging’, I pun bangun la kalot-kalot sebab takut kang my dad blasah aku pulak. Hahaahhahah.. ^^

6 Tempahan:

shafiq shukri berkata...

tudia..
pokok getah.
:P

Nadia Samz berkata...

hahahahahah..

yeah2!!

XD

naz berkata...

kalau takda bayang itu bukan manusia :)

Nadia Samz berkata...

oh3!!

kuceng2.

^^

Aidil TipsGoda berkata...

oo..very strict your dad.hehe

Nadia Samz berkata...

mmg ah.
kalah singa!
w0w.

 
template by nadiasamz