Khamis, 12 Februari 2009

Tag Buat diri Sendiri by Pia YAYA

Sape tag kaw niy sygss?
Pijot YAYA si mudak mucuk

Nama kasot last anda pakai hari eni…
Camel. Aku keja ari neh.

Bila last kaw mandi??
Kul 1030 malam. So what? Nak gado?

Kaw ske kat sape huh?
Aku suka kat dia lah. Kalot.

Benda last kaw buat before wat tag neh..
Aku korek hidung. Asal? X pueh ati ke?!!

Tempat last kaw pegi[selaen dlm uma kaw r]
Tempat keja aku lah.

Sape last kaw kish??
Mama aku.

Bende kaw ta leh lupe arineh.?
Aku karoke lagu Amy Search! XD

Kaw ok?
OK la. Xkn la aku KO. Pirahhh.

Kaw da semayang belom huh??
Dah. Tapi Isyak belom la.

Lagu last kaw denga setakat kaw tulis neh?
Enrique Iglesias- Escape


Pew wish kaw?kasik sepulo tgk…
1. Aku nak berjaya di dunia dan akhirat.
2. Aku nak jadi kaya atas hasil usaha aku sendiri.
3. Aku nak mama and bapak aku sentiasa happy!
4. Aku nak capai cita-cita aku.
5. Aku nak husband yang ada la ciri-ciri yang aku mau.
6. Aku nak kawan-kawan aku semua berjaya.
7. Aku nak buang perangai buruk aku dalam laut.
8. Aku nak ada anak-anak yang soleh dan solehah.
9. Aku nak anak-anak aku yang jaga aku bila aku tua.
10.Aku xmau ada madu!

p/s: aku nak tambah lagi. Tapi nanti mengarut pulak aku tulis.


Kaw na tag spe huh?


1.Sarah Samz
2.Nana Chocaholic
3.Farha Aly Tan
4.Naz
5.redAIG
6.Fatimah ARR
7.Syakirah
8.QueenMia
9.Wani Rushdan
10.Shafiq Fiq

12 Tempahan:

syakey berkata...

syakirah?
sy kah?
nanak kepastian XD

nami o fish berkata...

adik sarah samz ke?huhu!

naz berkata...

eeee korek hidung wekkk :)
siapa yang ada niat tu.
sume cancel msk minang haha

wanierush berkata...

wey..
sory laa..
aku x sempat nak tag..
ari ni aku balik..
aku TAG keyh...

Nadia Samz berkata...

ya3!

kakakku itu sarah samz.

Nadia Samz berkata...

betol la.

^^
u la dear.

Nadia Samz berkata...

naz jaat.
blueekk.

Aidil TipsGoda berkata...

tag ni cool!

Nadia Samz berkata...

kalo nak wat tag ni,buat lohh.

^^

Aidil TipsGoda berkata...

for right now,ill keep it first..sebab tak ade space for my tipsgoda.Im coming up with my own personal blog..so pasni bleh la tag banyak2!hehe

Nadia Samz berkata...

ok dear.
XD

p i a berkata...

HUHUUUUUUUUUUU!!
SYIOK WEH BACA!

heheheh

 
template by nadiasamz