Ahad, 28 Disember 2008

Bahasa apa?

So nanti aku akan belajar bahasa asing. Mybe kalau jadi lah.
Tp,aku x tau nak ambil bahasa apa. Sebab bagi aku, aku nak tau semua bahasa asing.
XD ..pulun gila!..
Aku rasa macam nak belajar bahasa Jepun. Tp aku dah pro dah. Arigato- terima kasih. Ai she te ru-i luf u! hahahahha.. Itu ja lah yang aku tau..
Tp,kalau aku belajar bahasa mandrin mesti best. Boleh gosip in mandrin. :)
Idea yang paling bernas!
Aku rasa bahasa Sepanyol macam romantik ja. Te' amor-i luf u.
Aku banyak tau nak sebut i love you ja. :D
Hebat la jugak kan? Puji la sikit aku.. wawawwawa..
^^
So aku rasa aku ambil kelas mandrin kot..
hahahahhah..

4 Tempahan:

Sarah Samz berkata...

bahasa isyarat! :D

Nadia Samz berkata...

pungkok ang!
:O

Sarah Samz berkata...

pungkok aku hot naufal suka.
;)

Nadia Samz berkata...

podah ang!
taek hijau.
XD

 
template by nadiasamz