Selasa, 19 Mei 2009

Ada hantu

Aku hanya nak tunjuk kat korang cerita yang berjaya mendapat tempat di jiwa ku ini. Haha!

Ghost
- Aku suka cerita pasal supernatural ni.
- Aku rasa macam cerita ni agak misteri pasal murder.
- Memang ada dalam real life, orang yang boleh tau macam-macam kalau dia pegang something.
- Anding memang hot ar dalam cita ni. ;)
- Cerita yang x mengarut dan x melalut.
- Orang yang boleh tengok hantu, itu sudah semestinya.
- Mesti tonton cerita ni kat 8tv, every Sunday, 10.30 pm. Tapi sekarang dah season 2. Cari ja kat youtube kalau nak tengok all episode for season 1.

Semalam aku tengok cerita Bio-Nik kat TV3. Well, jalan cerita yang menarik jugak. Boleh tahan la macam cerita Bionic Women. Baru 1st episode. Kena tengok semua episode, baru best!

8 Tempahan:

Syam berkata...

bio-nik
bionic woman ripoff

Nadia Samz berkata...

haha.
ko suka becca kan?
XD

Sarah Samz berkata...

yu suka senior ai kan? hahaha!

..yuni.. berkata...

weh...aq ska ghost..kalo season 1 suma aq tgk..tp ade gak la epsd termiss..haha..slmat usha anding aq..hehe

naz berkata...

hee nampak hantu mandi tak?

Nadia Samz berkata...

sarah : anding hot. kamal spare part. ;)

Nadia Samz berkata...

yuni : anding hot!!! XD

Nadia Samz berkata...

naz : hantu buat tarian. XD

 
template by nadiasamz