Sabtu, 2 Mei 2009

Kau dan aku bahagia

kaudanakuadalahsatu.bahahahaha
TOMOK MENANG OIAM 3! Haha, memang dari dulu aku nak dia menang.

Before result #

My Lord : Hat sabah tu menang.
Aku : X mau! Nak Tomok! TOMOK!! *mengamuk*
My Lord : X dak aih dia nak menang.

Bila result cakap TOMOK menang,aku melompat atas kerusi. *wave* sambil sembah TV.
Haha! TV pun boleh sembah. Syirik tol.

My Lord : Dah agak dah dia ni yang menang.
Aku : Cehhh~ Tadi cakap hat sabah. *muka bersinar sebab TOMOK menang*

So,x sia-sialah aku puji sakan si TOMOK tu dalam post aku yang dulu. Memang kau layak weh!!!! Horay!

Bukan TOMOK ja syok,aku pun syok gak. Aku dah dapat result UPU aku.

TAHNIAH! Anda telah berjaya ditawarkan program pengajian seperti berikut:
KOD : M0020
NAMA PROGRAM PENGAJIAN : ASASI SAINS FIZIKAL
IPTA : UM - UNIVERSITI MALAYA (UM)

Amin amin amin. Haha! Pasum here I come. Dari aku masuk matrix,baik aku masuk UM. Sama ja jurusan yang aku dapat. So,lebih baik aku masuk asasi kat UM terus. Ok2. Xmau cakap banyak, TOMOK happy, aku pun happy. Bhahahahahhah!

16 Tempahan:

latte berkata...

encik tomokomot
nk duettt!!!
:p

Nadia Samz berkata...

kaki mau?
haha

Shazana Samaluddin berkata...

ape brg tomok.
suare penyek.
'sejarah mungkin berulang....'
suare i lagi sedap.
hahaha :)

SyahmiFikri berkata...

muhahah.. tahniah2 4 ur result of upu.. muahaha.. n study hard kat um.. agak susah dbandingkan matrik biasa sbb bnyak subjek in 1 year..

Nadia Samz berkata...

nana : kan i dah cakap,he's ok out dari band.
:)

Nadia Samz berkata...

syahmi : thanzz. ;) ok wehh. akan ku coba sedaya upaya.

ainina berkata...

waa...
sejuta tahniah buat nadia!!
aku teringin nak p UM..
tp apa kan daya..
result ku yg cput xmampu utk ke UM..

Nadia Samz berkata...

heheh, makaseh.
;)

sajeedhani. berkata...

yeehhaaa.
TOMOK menang.
gile suke uhh.
sy sia menjeret lagi.
wauuuuuu.
tomok bez gilaa kankankan.
hahaha.

btw.
tahniaaa.
um oke wat.
;))

naz berkata...

congrats nadia :) take care!

Nad berkata...

SAYE NMPAK UM
SAYE NMPAK TOMOK
TAHNIAH KEMBAR
TAHNIAH TOMOK :p

Sarah Samz berkata...

tom.ok menang?
awat bkn hat sabahhh?
@_@
hahahaha..
u know what i mean.

Nadia Samz berkata...

sajeedhani : haha! betol2. tomok best. ;)

Nadia Samz berkata...

naz : ;) tq.

Nadia Samz berkata...

nad : eh2 jgn nak curang ngn i ok. agagagaga~

Nadia Samz berkata...

sarah : hahahahaha!!! gila kau, aku sudah pandai cakap sabah~
*cakap macam orang sabah skarg*

 
template by nadiasamz