Jumaat, 22 Mei 2009

Night at the cinema

Semalam, aku ngan Kasara g tgk wayang cerita Night at the museum 2. Woooo. Sangat best. Banyak gak aksi-aksi yang membuatkam aku rasa macam nak gelak guling-guling. Haha! Abraham Lincoln boleh cakap beb. Menakjubkan! Horaa! Cupid plak siap menyanyi lagu Jonas Brothers. Seriously, u have to watch this movie. Aku just nak promote cerita ni ja. So, kalau tengok wayang, or download, or beli dvd, aku beri jaminan 10000% yang cerita tu kalau ulang sejuta kali pun x rasa boring kot. Hehe. Click ni kalau nak tengok trailer dia. Ok? Ngaa~



Besok, aku and family akan bertolak ke rumah aunty aku kat Gombak. Adeyhhh. 3 more days to go before nak masuk um. Cayok-cayok Nadia!!! =)

8 Tempahan:

fatimah arr berkata...

um kt ne?
amik pe?

Nadia Samz berkata...

um kat pj.
:)
i amek kos asasi sains fizikal.
hehe..

Sarah Samz berkata...

syg, thanks lanja i, kalo u nak claim i lanja, claim dkt your future brother in law ok? haha. sape suruh dia nak i. ;p siapa dia? i pun tatau.

Shazana Samaluddin berkata...

warh. um kt pj?
nadia da takde kt penang da nnt. ley dating ngn i selalu kalau da dtg sini :)

Nadia Samz berkata...

kawan saya amek law.
haha.
;)

ok2,t haku tuntot.

Nadia Samz berkata...

nana : haha. ok2, nak dating ke ngn i kat midvalley? ;)
jum2, t jgn lupa msg i.
ajak adib skali.
bahahahhaha..

Farha Aly Tan berkata...

UM?
bkn u masuk matrix ke? :(
amik law?
wow. :)
bdk pndaii..
tpi y xamik sn je?

Nadia Samz berkata...

eh? i amek law? x de lah.
i amek sn fizik la bebeh.
:)

 
template by nadiasamz