Selasa, 12 Mei 2009

Aku suka bergayut!

orangmalasnakeditsangat

Last time adik kesayangan aku kol, aku cakap kat dia yang pukol 12 tengah malam, 12 haribulan 5, dia wajibun ghannah kena kol aku! So, he made it! Dia memang kol aku pukul 0002. Aku dengan Nuar sembang x la lama sangat. Actually cakap dalam beberapa minit ja. Sembang punya sembang, tapi aku sikit pun x ingat yang hari ni besday dia. Sorry! Last-last letak talipon macam tu ja. Shit kau bongok x ingat apahal??? =(

D : Weh, x wish besday Nuar ek? Gila la kau!
N : Hari ni berapa haribulan? Bukan la.
S : Gila ang! Hari ni 12! Bongok la kau!
N : Weh bapak! Aku lupa~!
*perbualan sekutu sepapat anak Uncle Samz, (Nadia:Durah:Sarah)*

Terus aku pecut ke ruang tamu and capai talipon rumah. Aku dah la x da kredit. So,kena lah aku guna talipon rumah. Aku lupa! Sorry la Nuar. =’(

Dia cakap tadi, dia nak study. Aku x rasa dia nak angkat kol aku. Ataupun, dia merajuk? Tapi, aku x sangka-sangka dia answer kol aku. Wah! Aku nyanyi lagu besday kat dia. Continue dengan nyanyian yang x beberapa sedap oleh Sarah, serta Durah. Dia rasa touching sangat. Well, aku kakak yang baik. At least, aku orang 1st wish kat dia. Lambat 20 minit ja pun nak wish. Haha!

Masej buat adik kakak :

Nuar, kakak betol-betol x ingat berapa haribulan hari ni. Kalau kakak ingat, memang hari ni jugak kakak g melawat Nuar kat sekolah. SORRY! SORRY! SORRY! Walaupun Nuar macam seronok ja kakak kol Nuar, tapi, kakak sedeh lorh sebab kakak x wish time Nuar kol pukul 12 tu. Wuuu. Kakak sedeh oo. Sedeh sangat-sangat. I know Nuar sayang kakak gak as much as I sayang u. Sorry kalau kakak ada buat Nuar marah or terasa apa-apa. Apa-apa pun, kakak sayang kat Nuar. Kasara pun sayang Nuar. Kadura pun sayang Nuar. Bak kata kasara, ‘Nuar dapat Kanadia. So, Nuar dapat 2 lagi kakak’. Haha! And I wish u supaya jangan sedih-sedih lagi. Mulai hari ni, kakak nak Nuar happy ja. Ok? Cayok-cayok dengan exam addmath besok! Chill!

“Kakak, kalau Nuar dah dapat lesen nanti, Nuar pomish g tgk kakak ok? Sayang kakak! “
~Jangan lupa dengan janji manis mu ituh! Lalalalala~

Kakak tau, Nuar selalu tanya kakak kenapa Nuar lahir lambat dari kakak. Nak buat macam mana. Dah memang ditetapkan macam tu. Even sekarang ibu dengan ayah Nuar dah x tinggal serumah, Nuar jangan buat perangai ok? Nuar buat macam dulu-dulu. Ingat yang sweet memories sudah. Kakak not allowed Nuar nak fikir masalah yang selalu buat Nuar nangis dekat kakak. Kakak x suka. Cuti semester ni, Nuar cadang x nak balik rumah kan? Kakak dah x tau nak buat macam mana lagi. Just kesian kat ibu. Dia tinggal sorang tu. Temankan dia. Adik-adik Nuar kan dengan ayah. Even macam mana sekali pun, dia tetap ayah and ibu Nuar. Kakak just boleh nasihat. U decide, ok darling. Apa-apa pun, HAPPY BIRTHDAY. May God bless you dear. ^^

20 Tempahan:

azwani berkata...

ala...
sweetnya
adik n sis angkat nih..
kalo la ak seperti ini..

wahh!!
happy besday jgak untuk NUAR..
kakaknya, cm ne ley lupa...
hahaha..ptutla..jom cpt2 g mktb..
XD

si ketot : berkata...

Wahh kakak yg baik , i nk jugak ksh sygs yu , heheheh :P

naz berkata...

kakak yang baik :)
cam tak percaya jer hahaha

nami o fish berkata...

Birthday adik pun leh lupa?
huhu!

lagu arab ya habibi ya maulana..huhu!

Nad berkata...

kau kakak kejanm :P

fezaL Mohd berkata...

epy bufday ;)

fatimah arr berkata...

kakak yg mithali!
best ouwh dpt kkk canih!

Sarah Samz berkata...

ehem3~!

Nadia Samz berkata...

azwani : haha! adik kau dah pindah la. cian2.
XD

Nadia Samz berkata...

ketot : makaseh2. pujian yang memberansangkan. ;)
sama2 lah u berkongsi i.
XD

Nadia Samz berkata...

naz : well. i mmg baik. XD

Nadia Samz berkata...

nami : sekarang gelek arab lebih menarik. :)

Nadia Samz berkata...

Nad : mana ada. wish gak dari x langsung.
XD

Nadia Samz berkata...

fezal : harap dia membaca. :)

Nadia Samz berkata...

fatimah : well, makaseh3.

Nadia Samz berkata...

sarah : apakah?

Sarah Samz berkata...

hensem nua yu? mau ketemu sama nua ai pulak? :D

Nadia Samz berkata...

mesti la hencem.
;)
kalo x,ai x ngorat ah.
haha!

Shazana Samaluddin berkata...

awk ni. baik la. hahahahahaha ;)

Nadia Samz berkata...

haha! saya tahu. :D

 
template by nadiasamz