Ahad, 17 Mei 2009

Pindah rumah

sukahatigambarmerepek

Woah. Minggu ni tiada cerita sangat aku nak membebel. Cuma aku agak bz packing barang-barang aku. Daftar 25 ni, tapi aku and family akan bertolak hari Sabtu. Lepas tu, maybe akan stay rumah makcik aku kat Gombak. Semua barang dah siap hampir 60%. Memang beza gila dengan time dulu aku sekolah asrama. Bila nak masuk PASUM ni, lain plak cara nak packing.

Teada baju sekolah! Itu sangat best. Malas ah nak pakai uniform. Seriously, aku sangat malas nak pakai uniform. Dan yang lagi penting, aku kena biasakan diri beli makanan sendiri. Kalau tidak dulu, makan minum aku semua, orang yang feed. Macam anak raja tuh. Dah ar makcik pakcik dewan selera (ds) sekolah aku masak gila bapak sedap! Credit to makcik pakcik ds dan abang-abang ds. Cewah! Saja nak sebut abang ds sebab mereka sangat tidak kedekut. “Abang! Letak kuah lebih”. Mereka hanya senyum gatal and tarok ja kuah tanpa berfikir dua tiga kali. Baik betol. Kalau makcik-makcik ds pulak, mereka ok la bila nak ajak sembang-sembang. Tapi kalau bab-bab nak mintak lauk lebih sikit, mulalah bukak speaker suara nak kata itu ini. Sengal betol! Haha!

Oh, last cerita. Hari tu time buat medical check-up, tinggi aku dah naik loh. Last year, tinggi aku just 168cm ja. Sekarang dah 175cm. Awesome! Dah makin renjong la aku nih. Betol ka bila kita sedu, tinggi kita makin bertambah? Auta atau fakta ek? Entah la. Tapi kalau kat rumah, bila aku sedu ja, Sara or Dura mesti akan kata kat aku “Weh! Mabuk x ajak! Belagak gila minum sorang-sorang. %#$@!!". Sewel punya kakak. Ngaa~

So, kalau aku ada masa, aku akan update blog aku ni. Semua-semua yang selalu hisap estacy di blog aku ni, jangan marah-marah, jangan sedeh-sedeh bila aku x update blog setiap hari. Sila memahami situasi saya yah. Hehe! Bila aku free, akan ku melawat semua blog follower aku ok.




p/s : Happy belated hari guru buat semua cikgu-cikgu yang pernah mengajar aku ataupun yang x kenal aku pun. Haha! Moga-moga gaji cikgu-cikgu di kasi up. =)

7 Tempahan:

Sarah Samz berkata...

ai nak ikot yu la, kt dok kl pulak ok?

Sarah Samz berkata...

jom mabuk! todi mau?

naz berkata...

gila tinggi lar. biawak betina biasa pendek jer :)

oh maybe rajin mengawan hahha

Nadia Samz berkata...

sarah : aku suka mabok! ;)

Nadia Samz berkata...

naz : haha! u pendek ke? T_T

naz berkata...

i blum update tggi i :)
dulu tinggi menara pwtc jer :)

Nadia Samz berkata...

haha.
skrg dah panjang mana lol?
XD

 
template by nadiasamz