Ahad, 10 Mei 2009

Nafsu kurang

melelehhingusaku

Waaa. Sedeh la cerita cerekarama Tv3 semalam. Air mata aku sedikit terkeluar kot. Kasara pun nangis gak. Keh3! Weh, gila emo time ending cerita tu. Aku malas la nak hurai panjang-panjang cerita tu. Siapa yang tengok cerita tu, maybe korang pun akan emo macam aku gak. Macam na la nanti nasib aku bila dah kawen. Kalau sesiapa yang just tonton ja cerita tu,and x hayati langsung, mungkin x dapat feel la kot. Lalalalalalla.. Aku cakap betol la. Menantu penampar mak mentua. Wow! Awesome la beb. Haha! Last-last, mak mentua yang mintak maaf sebab fitnah menantu dia bukan-bukan.

Emo weh! Emo! Aku cakap emo! I’m crying. So what huh? Sedeh! Aku sedeh! Nak post blog pun hidong aku berair lagi tau.

Dah ar, malas nak fikir pasal tu lagi. Baik aku fikir benda yang lebih best. Jap lagi aku akan bershopping.
Haha! SALE! SALE! SALE!

Ok2,dah 2 hari aku x update blog. Sorry bebeh. Tiada mood or kata lain, nafsu untuk mengarang ayat panjang bla bla bla bla. Itu saja. Sekarang pun, aku rasa malas. Hehe! Penyakit sudah mari. Ngaa~
Chow.
=)

p/s : Happy mother’s day! Lurve u damn much, mama. <3>

8 Tempahan:

naz berkata...

i ghairah hahaa :)
hav a nice day today. belikan i baju satu haha.

si ketot : berkata...

Hehe :) i pn melelehkan airmata sehh , sentap jiwa sgguh cita tue . Hehe (:

ainina berkata...

yeah3!!
btol2..
cter tu touching!

Nadia Samz berkata...

naz: baju? x mo.
spenda mau?
haha!
XD

Nadia Samz berkata...

ketot: haha! cakap kat mak u jangan garang sangat, cian kat i.
XD

Nadia Samz berkata...

nina: ang nangis eh?
T_T

Sarah Samz berkata...

Ngok, ko telah mengkantoikan aku yang brutal ini kuat nangis sbnrnya. haha!

pssttt, kucing hitam. rahsyia roshaaa.. XD

change your layout!

Nadia Samz berkata...

haa.
makaseh2.
layoutnya ngetop skali.
XD

 
template by nadiasamz