Jumaat, 27 Mac 2009

Again NAz Bom akuh!


waaaa~


1. Orang luar sana tak kenal kamuh. Perjelaskan siapa kamuh?

Aku siapa kepada orang luar sana? Haha! Saya ialah saya. Anda berada dalam kawasan larangan saya. Harap bila anda sudah datang ke sini,anda dilarang kaluar lagi. Agagaggga~

2. Sikap kamuh yang 'mantap'?

-berperangai seperti jin hutan
-ketawa seorang diri
-suka makan eskrem
-cinta mati sama number

3. Sikap kamuh yang sangat jelek?

-suka gelak kuat
-sleeping beauty
-suka menyanyi. Lalalalala~

4. Apa gajet yang sentiasa kamuh bawak?

Lucifer. Haha! HP.

5. Dah berapa HP kamuh pakai selama neh? Senaraikan brands nye.
Jenama HP yang sedang kamuh gunakan sekarang?


Dulu nokia. Seketul. Pastu SE. Skrg SE gak,tapi canggih dari dulu pny.X suka nokia. Kerek. Haha!

6. Siapa bestfriend kamuh?

Kakak-kakak aku. Kenikmatan adalah bila bergaduh. Xmen VS Street Fighter. Watttchha! Kung fu panda! XD

7. Siapa yang kamuh sayang selain family kamuh? Kenapa kamuh sayang dia?

Kawan-kawan ku. Mereka semua rawkk!

8. Lagik 10 tahun kamuh jadi apa?

Mana la aku nak tau masa depan beb.

9. Kata-kata hikmah yang pernah kamuh dengar & paling kamuh suka?

Aku x minat sastera.

10. Dalam blog kamu, sudah ada berapa followers?

31 kot. Tengok la sendirik. Mereka berebut-rebut untuk membeli tiket VIP konsert karaoke bersama mummy poko.

11. Senaraikan followers yang paling kamuh suka? (Tak kira kuantiti). Kenapa?

-Kasara me lalink~
-NANA! Kau ku chenta!

12. Makhluk Tuhan Paling Hot yang mahu di tag:
-NANA!

16 Tempahan:

Sarah Samz berkata...

weh jgn lupa pack bikini roxy weekends ni. kita lawan surfing!
:D

line up baik pny next week.

Nadia Samz berkata...

ok2!
aku tau.
x penah lupa.
:P

Sarah Samz berkata...

flip flop chantek tolong belikan dkt aku beb. kakak mu bg rosak aku nya.. s0b3~!

Nadia Samz berkata...

hahahha.
ok2.
bak duet.
meh aku g beli.
XD

naz berkata...

i pun nak wei :)

Nadia Samz berkata...

waa.
ada org nak jugak?
bak la duet.
i love money.
^^

syakey berkata...

asal gamba atas tuh cumil ye?

;D

Nadia Samz berkata...

haha.
mesti la kiut.
:)

Shazana Samaluddin berkata...

sayang awk! hahahahah :)

Nadia Samz berkata...

luph u too!
XD

Sarah Samz berkata...

u kan kaya.
beli la dkt i.
;)

naz berkata...

alar. duet minta sarah lar. i da bagi kat dia :)

Nadia Samz berkata...

i mmg kaya la kasara.
^^

Nadia Samz berkata...

sara ckp dia x kenal u la naz.

Tanpa Nama berkata...

leperrr!!!
ak lpar eskrem k0op yg kta salu bli
tekel kak k0op jom!

Nadia Samz berkata...

nenek brutal,aku bukan lessy macam ang.
haha!

 
template by nadiasamz