Ahad, 8 Mac 2009

Nana ku sayang tag aku!

Blame you.


5 Hadiah yang anda impikan

-cek sejuta ringgit Malaysia setiap hari.
-Kereta mahal-mahal saja dilayan
-Semua komik yang aku nak
-Rumah (banglo)
-Camera


Alasan terhadap pilihan tersebut

-Kaya cepat sikit. Xpayah susah-susah aku nak kerja. ^^
-Wow! Bergaya beb bawak kereta mahal-mahal. Agagaggaga~
-Aku sangat suka pada komik! Kalau boleh, Kinokuniya tu jadik hak milik aku.
-My Lord and wife dia boleh la tinggal dalam rumah ala-ala istana itu. *selesa3*
-Aku sangat suka tangkap gambar. Harap maklong.


5 Impresi trhadap orang yang diminati

-Simple sudah~
-X da ah nak baran-baran
-Suka buat lawak. Tapi bukan lawak bodoh ok.
-Senyum
-No kedekut-kedekut


5 Perkara hebat yang pernah dilakukan

-Curah glue atas kerusi budak lelaki ni time aku form 2,sebab aku x suka dia. Kerek. So,dia duduk atas kerusi itu. Hah,padan muka. Cari pasal lagi dengan aku.
-Aku sendiri buat jahat time aku sekolah menengah dulu. Sedangkan aku ni Naib pengerusi Lembaga Disiplin Pelajar. ^^ X payah la aku nak bg tau aku buat apa. Hahahahaa..
-Aku kena denda naik atas meja. Sebab aku tergelak kuat. Dah la aku sorang saja yang kena naik.
-Aku terpijak cicak sampai mati. Yek! Keluar habis segala jenis cecair. Wow! Seminggu aku rasa macam cicak tu still ada kat bawah tapak kaki aku.
-Aku copy paste kerja sekolah kawan-kawan aku. Keh3! Bukan satu dua kerja sekolah. Boleh dikatakan ¾ kerja sekolah yang pernah aku dapat dalam hidup aku. Ngaaa~ Pemalas. Kanak-kanak jangan tiru aksi di atas.


5 Ciptaan yang paling disukai

-Computer
-Karaoke
-Kuku
-Katil
-Game


5 Perkara yang paling dibenci

-Hilang barang.
-Aiskrim tiada dalam peti sejuk.
-Bukit parking
-Orang tanya aku stupid questions
-Kena marah!


5 orang yang hendak ditag

-Sarah Samz
-Ainina
-Syakey
-Farha Aly Tan
-Farah

*sapa-sapa nak buat,silakan yah~*

8 Tempahan:

nurul..ainina berkata...

eeiiiyyy
pijak cicak!!!
geli ngat aih!!

naz berkata...

i igtkan u fantastik tapi sayang nya u materialistik tul :)haha

Harahap berkata...

Tentang Apa Yach Ini, Ndak Mangorti Sayah

nami o fish berkata...

Eh,main racing-racing best tak?huhu!

Nadia Samz berkata...

cicak itu sedap wat sushi!

Nadia Samz berkata...

matematik la naz!
keh3!!
XD

Nadia Samz berkata...

xperlu kok mengerti eh.

Nadia Samz berkata...

komen nami new post!

 
template by nadiasamz