Selasa, 31 Mac 2009

Kumpul banyak-banyak

Tagged by Pia

First

1 . nyatakan seorang rakan alam maya yang paling lama anda kenal
MUZ

2 . ceritakan perihal rakan anda itu serba sedikit
Sewel. Mereng.

3 . nyatakan bagaimana anda berkenalan dengannya3 . sertakan best picture and worst picture :)
Kawan kepada kawan akuh. Haha!




4 . tag 5 orang rakan anda yang lain

#kasara
#Ainina
#Marlina
#Amir Acap
#Ahmad Nazri


Second

1)Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
Plat.it.ude. sebab kata-kata basi bukan air liur basi la. haha! Kasara yang bagi.

2)Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
http://www.nadiasamz.blogspot.com/. kan tadi dah cakap. Kasara bagi. ^^

3)Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
sukahati mak bapak.

4)Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?
x pernah.

5)Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?
pia? Haha! Sweet. ^^

6)people to tag

#kasara
#Ahmad Nazri
#Ainina
#Nami

Third

yeahhh!

5 hadiah yang anda impikan:
#hari-hari dapat duit yang banyak
#rumah agam view laut
#kereta yang pakai elektrik yang baru tuh
#iPhone yang dibagi oleh kasara. Haha!
#komik-komik yang aku x beli lagi

5 Alasan terhadap pilihan tersebut:
# boleh pergi shopping baju setiap hari
#tenang sikit hidup
#nak try bawak
#sebab kasara nak lanja
#aku suka komik tahap malaria

5 Impresi terhadap orang yang diminati-
#rasa nak jumpa hari-hari sebab dia hot
#dia sangat cool walaupun kentut. Haha!
#dia tersangat simple sebab dia hebat. Ngaa~
#mudah cair di depannya.
#aku xkisah apa orang kata pasal dia

5 Perkara hebat yang pernah dilakukan:
#semua perkara yang aku buat hebat loh. Agagaggaga~

5 Ciptaan yang paling disukai (tidak semestinya melibatkan teknologi):
#family
#biawak dan katak
#camera
#game
#kaki

5 Perkara yang dibenci
#kena marah
#marah orang
#orang merajuk
#sakit
#lelaki muka macam bangang

5 Orang yang hendak ditag:
#Ainina
#Marlina
#Ahmad Nazri
#Che Det ^^
#Pak lah =P

4 Tempahan:

marlyn berkata...

haha..
seb bek pomote nama aku!!
hahah..

femez sket aku!!!
hahah..

so..bkenaan twaran jd driver 2..
cpt2 respond taw!!!!
hahahahahahaha...

Nadia Samz berkata...

mesti lah ada nama ang.
haha!
buat2~
:)

naz berkata...

wah tag sama :)
u tiru i kan!!
u ceroboh laptop i.
haha sory if late do it k.
i baru siapkan sebulan nya tag.

Nadia Samz berkata...

haha!
naz,kita kn sehati sejiwa.
agaggagaag~

 
template by nadiasamz