Sabtu, 28 Mac 2009

Komen aku: Spa Q 2


Ending SPA Q 2 memang buat aku geram ja. 60 episode aku tengok macam nak mati,tengok-tengok ending tah apa-apa. Tapi bukannya aku x suka keseluruhan ending tu. Ada lah part-part tertentu yang aku rasa x beberapa best.

Actually kalau Marlia x mengandung lagi best. Sebab,nak terima Zafrul balik tu macam satu tindakan yang bangang. Nak terima orang yang sepak kita tu,macam satu perkara diluar jangkaan. Ingat aku ni bola ka,kau boleh sepak-sepak. Mati kau Zafrul. Muka gatal. Aku rasa Marlia pun x akan terima Zafrul balik kalau dia x mengandung. Haha! Nanti kalau dah ada anak,Spa Q 3,Marlia kena panggil nenek la baru sesuai. =P

Aku pelik betul dengan Datin Sofiera. Nama Leha macam mana la boleh dapat datin pulak sedangkan dia sendiri bagi tau kat Mellisa yang dia x kawin dengan sesiapa pun lepas Riezman tinggalkan dia dulu. Dia beli kot ‘datin’ tu. Pelik betol lah. Nama Leha boleh pulak jadi Sofiera. Time dia jumpa mak dia kat kampung pastu ngaku “mak,ni Leha mak”. Bapak aku gelak x berhenti. Haha! Pirahhh. Gila vavi pakai skrit singkat nak mampos. Tapi pandai gak diorang makeup si Sofiera sebab dari dulu lagi aku dah agak dia tu mak ayam.

Eryana dengan Norell aku x tau nak komen apa. Aku rasa lakonan Norell tu agak mantap sebab dia memang pandai ar kikis duit laki. Wow! What goes around comes around. Xkn la dia nak jadi macam tu sepanjang hidup. Perangai yang tidak patut dicontohi. Abaikan mereka berdua.

Julia tu pulak,dulu baik nak mampos before jumpa Dafi. Tapi sebab dendam punya pasal, terus jadi jahat. Gila lah. memang bagus part tu sebab dia dah mengandung sekarang. So,mesti la nanti ada Spa Q 3. Agaggagagag. X sabar aku nak tengok.

Cakap pasal Tania pulak. Aku rasa Dafi tu memang bangang gak la. Dah tau Tania punya la sayang kat dia,dia boleh kejap-kejap suka. Kejap-kejap x. Time Tania dah balik dari overseas untuk preparation nak kawen dengan mak salleh mana pulak tah, dia x sepatutnya menyambung ayat dia dengan mengatakan “nak buat macam nana dah orang melayu x nk kita”. Huih! Sepatutnya dia susun ayat baik punya biar Dafi terasa dan sakit sakit hati. Ataupun,dia x payah sambung ayat dia lepas dia bagitau dia nak kawen. ^^
Itu lebih baik.

Tapi semua ini sekadar sebuah drama. Aku suka gak cerita ni. Harap nanti ada Spa Q 3 pulak. Nak tengok. Nak tengok. Wuheee! =)

18 Tempahan:

naz berkata...

norish karman i punya :)
sebab tu u tak berani komplen :)

syakey berkata...

rs mcm tade dh spa q 3.
tp mungkin ada
cta pasai anak2 plak.
haha

ntah2 riezman da kawen lain lg ke.
haha

mane nak tau.
aku pengikut spa q gak
dr dlu2.

tp nyampah sbb cta tuh sume plastik2 gila
make up gle tebal
yg spa q 1 tuh lagi la.
pekerja2 spa q sume plastik gla

huhu
tp syok jugak
:D

Sarah Samz berkata...

kalau tak puas hati sila jumpa dengan rina khan, she is so proud ckp episod ni dia buat sat compare to spa q 1.

haha.

so many bimbo!

Nadia Samz berkata...

naz: u perasan nk mampos.
haha!

Nadia Samz berkata...

syakey: betol2.
i sokong. makeup tebal!

Nadia Samz berkata...

sarahsamz: haha! betol2. pirah.

naz berkata...

haha! i ada perasaan so perasan lar :)

Shafie berkata...

huhu..
ttg zafrul tu sy setuju gak..
cam susah nk terima org da sepak n ugut kita..
tp marlia ade ckp dia terima pon sbb....dia tak ckp tp zfrul pon fhm2 je la..haha

tp mmg keji la kalau sepak perempuan kesian tgk...

amir acap berkata...

em tu la pasal..ending ntah pape kan..tapi actually saye x tgk pon cte ni..
yg saye taw ending die sbb saye la yg wat cte ni..
sori eyh..
next episode saye janji akn wat yg terbaik..

cadbury berkata...

urm.citer ni menjelikkan i tp i nonton jugak.becoz,make up tebal sgt even si pembantu rumah pun mekap nk 3 kilo..
hahha.
xnak lagi spa q.i takut dafi kawen ngan tania.what a crap.

she's fara berkata...

hahhaa! sama sama ; spa Q best ,
tapi part Leha tu memang x boleh bla kot, nama nak glemer je, bhahaha sengal =.="

p i a berkata...

kalau nak buat ending yg puaskan aty semorang mana buleh,,

huhu...

buat cta sndiri la weyh :P

hakhak...

aku konfem ad spa q 3.

cz dlm hotfm norish ngan anak dya kata kalau xpuas aty sl ending, tggu spa q 3.

hahaahahahaha

:P

ainina berkata...

aku sokong nadia!
walaupun agak terlambat baca entri hg,
tapi aku nk ada spa q 3..
marlia boleh wat adegan %&^&*()* ngn zafrul..
kah5!!

Nadia Samz berkata...

shafie: haa. i rasa biar je zarful mati spa q 3. hahahahha

Nadia Samz berkata...

amir acap: yah. buat yg lagi best. haha!

Nadia Samz berkata...

cadbury: yah. makeup tebal nk mampos. fake.

Nadia Samz berkata...

pia: oi2. kalo ada spa q 3,aku mst tgk pny. haha!

Nadia Samz berkata...

ainina: yah. tunggu saja.

 
template by nadiasamz