Ahad, 29 Mac 2009

Komen aku: Laki-laki ini


AWEERA!
Kau rock and hot beb. Lepas ko nyanyi lagu Enter Sandman,aku rasa kau gila vavi buat aku jadi sasau. Dah la umur sama dengan aku. So,aku isytiharkan kau member aku secara automatic. Maaf aku x suka manual. Haha! Ok,kepada semua peminat OIAM,anda diwajibkan untuk vote for AWEERA. Sebab dia memang rock! Yeahhhhhh~ Menjerit or melalak kau tetap best beb. Aku sokong apa Fransisca Peter cakap. “He’s hot!”. Aku 1000 % sokong! ^^

Aku sasau sebab kau!!!!
Sasau.
Sasau.
Sasau.
X_x

TOMOK!
Memang aku akui aku x beberapa suka kau. Kau with the band. Haha! Sejak-sejak kau masuk OIAM,kau memang tonjolkan kelainan yang aku sendiri tak pernah sangka. Dengan menyanyikan lagu Beyonce, Crazy in love, siot lah, memang best! Wuhee! Aku suka kau. Latest punya show,kau nyanyi lagu Syafinaz. Memang aku rasa WOW. Xsangka kau nak nyanyi lagu dia. Haha! Aku lebih suka kau out from the band.

Sendiri lebih baik la weh.
O_o


RIZU!

Haaa. Kau dah la kecik,tapi suara kau besar nak mampos. Wow. Kagum. Kalah suara bapak aku. Agagaggaga. Hebat la kau. Walaupun Paul Moss asyik komen kau buruk-buruk,tapi yang pastinya kau memang ada suara yang bagus. Kalau kau rakam album,pasti aku akan download lagu kau. Haha!

Jangan buli budak kecik. Suara dia besar tau. Hehe~
T_T

4 Tempahan:

naz berkata...

sekali pun tak pernah tgk lagi oiam :( but rizu tu da ada album lar :)

Nadia Samz berkata...

hahahha. ada ke x,i x ksah sgt.
tp i luph aweera.
haha!

naz berkata...

i tot u luv me hahaha!

Nadia Samz berkata...

haha!
i only luph ur hair.
haha~

 
template by nadiasamz