Ahad, 1 Mac 2009

Hot Stuff again!

Hari ni macam selalu lah. Aku dengan family aku together jogging kat Mengkuang Dam. Hot stuff banyak sungguh kat situ. Hari ini aku rasa macam hari bertuah aku sebab aku dapat berjumpa dengan mamat melayu ni.


Wow!


Sangat-sangat smart lah dia itu. Muka macam ala-ala Bront Palare.
Di sini aku nak bagi nasihat kat korang-korang yang single tuh,kalau nak cuci mata korang hujung minggu ni,korang pergi la tempat-tempat yang banyak hot stuff dok melepak. Mana la nak tau melekat sorang dengan korang kan. Tapi,jangan la korang pilih yang muka macam player sangat. Kang korang pulak yang kena jadi anak ikan diorang. Sekarang sangat-sangat susah nak cari pasangan yang betul-betul ikhlas dan bukannya sweet talker semata-mata. Sama ja lelaki or perempuan. Agagaggaga. Balik cerita dekat mamat hot tadi. Stamina dia sangatlah kuat sebab dia beberapa kali dah pusing trek jogging tu. Aku dengan kakak aku just cuci mata tengok dia lari ah. Aku rasa mesti dia perasan punya kami dok tengok-tengok dia. Alah,bukan selalu nak buat macam ni. ^^


Kemudian,kami menyusul di belakangnya. Time tu,dia dah nak balik. Di sebabkan mum,dad dengan tok aku belum selesai jogging,kami terpaksa membatalkan niat kami untuk melihatnya pulang. Mana la nak tau tah-tah dia naik kereta Ferrari ka. Boleh la jugak aku sapu.


If u r rich,then I’m single! Keh3! Just kidding ok.

14 Tempahan:

naz berkata...

hahaha!
sbb u guys tgk la
dia byk stamina nak tnjk.
balik rmh dia demam terus ;)

Nadia Samz berkata...

hahahha! u tau mana naz?
suka suki u jew eh~
T_T
keh3!

naz berkata...

sbb i kalu girl tgk i joging
i lari kblkg. tkt dorg
skodeng pggung i yg seksi tu haha

Nadia Samz berkata...

wow!
nk tgk gak~!
sgt2 hot la u nih!

naz berkata...

hahahaha.
pleas don tell anybody :)
lokasi joging di kawasan
loji kumbahan indah water :)
datang lar angin nya nyaman sana.

Nadia Samz berkata...

wow! betoi ka?
amoih3!
tempat tu gak jadik tempat idaman u.
agagaggag.
pggung u ader jual x?
nk beli!
XD

naz berkata...

wah itu antaraa
organ termahal i ada.
tak ternilai harganya :)

Nadia Samz berkata...

heee.
ngada2 ah.
kedekot la tuh.
^^

Fatimah ARR berkata...

whoa...
hot stuff tuh..
xsempat minx number ke??
ekekek...

Nadia Samz berkata...

ahhahah..
xsempat ah.
diew pecut nak balik umah makan nasik.
XD

Sarah Samz berkata...

weh2,
kembar agnes kan ada?
hee..
pengunjung tetap tu.

*Nadia hanya sempat bg no nya dkt Dr. Fauzi sj pd hari tu*

gagaga~!

nami o fish berkata...

hahaha..
saya enviromental friendly.
saya suka jalan kaki.
heheheh!
i trust my kaki,
then ferrari.

hahahaha!

Nadia Samz berkata...

i trust kukukukakiku.
^^
ferrari da best!

Nadia Samz berkata...

dr fauzi single la kot time tuh.
bini ada kat umah jaga baby.
agagaggaga..

 
template by nadiasamz