Khamis, 19 Mac 2009

NANA chenta ku~


Aku tau NANA sayang sangat kat aku. So,dia bagi aku award ni. Aku x rasa nak bagi kat sapa-sapa pun award ni sebab aku rasa terharu sangat NANA bagi award ni kat aku! Yesh! NANA I luph u so much. Haha! Apa yang aku nak hurai kat sini,NANA bagi award kat aku. Dia juga chenta mati sama blog aku. Aku sebenarnya malu-malu sket nak bagi tau. Aku turuk chenta sama blog u NANA. Kesimpulannya,NANA la watak utama. Semua ini berpunca dari NANA. Menurut kamus dewan bahasa edisi ke tiga,memang sah NANA punya kerja semua ni. Anyway,luph u damn much NANA! Heheheheh.. =)

4 Tempahan:

Nana Chocaholic berkata...

warh.. sumpah terharu owh.. hahaha.. i love u too la! ;)

Nadia Samz berkata...

hehehehhe..
4 u loh.
^^

nami o fish berkata...

Sampai ati u mention nama Nana je.
Nami tak mention pun.

I pun sayang gak kat you :P
haha!

Nadia Samz berkata...

hhahahah..
well,nana itu awek i.
harap maklong~
XD

 
template by nadiasamz