Jumaat, 13 Mac 2009

Naz asyik tag aku. ~balas dendam~

1.Anda rasa anda hot?

Wow! Mana boleh bagi tau. Sekarang musim hujan di Penang. Nampaknya jarang sekali panas. Keh3!! Aku hot? Soalan susah tuh. Kalah soalan upsr! Aku rasa macam nak joget je bila jawab soalan neh. Aku hot x? Hot tu sebenarnya macam mana? huih. Soalan pelik. ^^ Aku rasa lebih baik aku jogging untuk berjumpa dengan hot stuff di Mengkuang Dam besok ataupun lusa. Ngaa!

2.Upload gambar kegemaran anda.


3.Kenapa anda suka gambar ini?

-pixx neh aku terasa muda
-time ni aku rasa sangat best,prob pun x dak
-happy tahap malaria
-jerawat x da nak menyemak kat muka
-kulit putih macam baby ja
-ku sayang mereka semua dalam pixx ini


4. Bila kali terakhir makan pizza?

02.02.2009. Time birthday mum aku loh. Dia rasa nak mam pizza hut. So,kami pun pergi la celebrate kat pizza hut, Jusco. ^^ nyam3!!

5. Lagu terakhir yang anda dengar?

Jason Mraz- You and I both

6. Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini?

Menonton Spangebob square pants. T_T Satu lagi suasana tenang di Bikini Bottom. Gary! Kau lah pujaan hati ku. Meoowww! #5.09pm#

7. Selain dari nama sendiri, anda suka dipanggil dengan panggilan aper?

ADI. Itu saja nama aku. Harap maklong~ ^^

8. Tag lagi 6 orang dengan hati terbuka tanpa rasa kekesalan
sila lakukan kalau taknak kena denda mandatori.

-Pia
-Nana
-Syakirah
-Ainina
-Fatimah ARR
-semua follower aku yang rasa nak buat tag ini

9. Saper no. 1- kepada anda?

kawan saya yang saya sayang. Dia sebenarnya mereng tahap gaban. Tapi kemerengan dia hanya aku sahaja yang perasan. Sebab dia suka sembunyi-sembunyi bila di sekolah dulu. Tapi,dia sangat baik. Sebab dia terlebih dos hari tu time kami kena injek sebab nak anti-campak,dia senang kena sawan berbuih muntah iguana. Ngaaa~

10. Orang no 3 - ada hubungan dengan sesiapa?

Wow~ kalau hubungan dengan aku? Ada loh. Kawan aku loh. Kalau x sebab blog,aku x akan kenal dia pun. Dia sama umur dengan aku. Heee. Kalau dia ada hubungan dengan sesiapa tu,mana aku nak tau. Hahahhaha. Ku bukan kaki menyibuk hal orang.

11. Kata sesuatu berkenaan dengan orang no. 5 - ?

Dia tu seperti adik ku. Well,aku tiada adik yah. Harap maklong~

12. Bagaimana pulak dengan orang nombor 4- ?

Dia ni kawan sekolah rendah aku dulu. Dulu time sekolah rendah aku selalu jugak gaduh dengan dia. Ahhahahah. Nak buat macamna. Kan hobi aku ni trouble maker. Sekarang sudah meningkat dewasa,aku dah x ingat pun yang dulu aku selalu ja gaduh dengan dia. Dia kawan aku in my history~ ^^

13. Siapakah orang no. 2 - ?

NANA! Itu merupakan awek aku. Dia muda setahun dari aku. Yuhuuuuu. Dia sangat setia dengan aku. X pernah curang tau. Nana,kalau u cuba curang dengan I, I antax u santau. Keh3!! Dia mereng semereng akuh. Dulu kami selalu berlatih kung fu sama-sama.

14. Bagi pesanan anda pada orang no. 6 - ?

Weh,kalau korang nak buat tag ni,silakan yah. Aku alu-alukan. =)
Apa-apa pun,korang suma tetap aku punya follower yang paling ngetop!!!!

6 Tempahan:

naz berkata...

wah comei u masa kecik :)
(aku pun tak tau dia nyg mana)
hahahha

Nadia Samz berkata...

wow!
haaa~
teka sendirik laa.
agagaggaga.

Nana Chocaholic berkata...

terharu aar awk tag saya.. hahahahahahahahhahahahahahahah ;)

Nadia Samz berkata...

u kan my awek2.
so,u my sasaran loh.
keh3!!!

menghantui dalam almari u.
lalallalal~

Sarah Samz berkata...

zaman di mana aku paling tinggi itu kini tinggal kenangan.

nurul..ainina berkata...

kita penah gaduh ka?
aku ta ingat
tapi bagus jugak
ley jadi cerita untuk hari ni
:D:D

 
template by nadiasamz