Sabtu, 7 Mac 2009

Ini Pia yang busyuk Tag aku

Weird


1.Pernah tertidur di bilik darjah?
Wow! Bilik darjah macam skolah rendah ja. Pernah la kot.

2.Pernah makan daging khinzir a.k.a BABI?
Huh? X mau aku makan benda2 haram.

3.Pernah termuntah dlm kenderaan?
Pernah kot. X berapa ingat. Aku rasa mabuk banggunan kot.

4.Pernah pukul kawan?
Pukul-pukul x main ah. Taboh ja beb.

5.Pernah menampar rakan anda?
Heh,aku sangat sayang sama kawan-kawan aku.

6.Pernah merokok?
Asapnya pun aku meluat. Ni nak isap. No way.

7.Pernah mabuk tak?
Aku mabuk banggunan banyak-banyak.Pening aku!

8.Pernah naik gajah?
Xpernah. Tapi aku pernah la naik atas belakang abang aku. Sebijik macam naik gajah. XD

9. Pernah tak rasa mcm nak mati?
Pernah! Time selesema teruk. Hidung tersumbat. Susah gila nak nafas. Nasib baik x mati. Agagaggaga.

10.Pernah alami dejavu (mimpi yg terjadi di alam realiti)?
Pernah gak. Tapi x selalu. Kalau alami ja,aku rasa macam khiamat sudah dekat. Takot!

11.Pernah bermain dgn api?
Pernah! Bunga api! Wow!

12.Pernah menangis di tempat awam?
Pernah! Time kecik-kecik. T_T

13.Pernah “melepas” di bilik darjah atau kuliah?
Melepas apa? Explain plis~ Cakap ja kentot! Selalu saja aku kentot-kentot di taman herba.

14.Pernah jatuh basikal?
Pernah la dulu-dulu. Zaman muda. =)

15.Pernah ada kupu-kupu kat dlm perut?
Menantang tu aku nak makan? Geli haku.

16.Pernah rindu seseorg tu teramat sangat tak?
Boleh la jugak. Weh,word rindu tu wat aku geli ja. Miss x pa ar gak.
Miss u bebeh~

17.Lepas apa-apa show atau event, pernah pengsan?
Hahahahah. Tidak pernah sekali pun dalam hidup ku.

18. Pernah dilempar batu-batan?
Aku ni budak baik. Sapa la nak lempar batu bata kat aku. Keh3!

19.Pernah ada lada sulah dlm mata?
Pernah. Aku nak masokkan lada dalam meal aku,aku mengong-mengong pegi tiup lada tuh. Sewel la kot aku neh. Pedih loh. Macam kena curah dengan cabai! 0_o

20.Pernah ada surprise birthday party?
Pernah!!!!!!

21.Pernah diet tak?
Pernah. Sekarang pun tengah diet neh.

22. Pernah bogelkan seseorang?
“I’m too bogel”,kata Siv dalam Under18 No fear.

23.Pernah amek gambar diri anda sedang bogel?
Yek! Aku sendiri nak muntah tengok pixx2 bogel.

24.Pernah clubbing sampai waktu subuh?
Choop! Sapa la nak bagi aku p club kalo aku dok umah bapak aku. Sorry beb! Aku tido lagi bagos.

25.Pernah naik lif dgn org yg ada bau badan yg busuk?
Xpernah. Yang pasti,lift tu yang busuk ada ar. :O

26.Pernah marah sampai rasa mcm nk bunuh orang?
Bunoh-bunoh x main la. Aku kalo geram,hantar ja santau. ^^

27.Pernah putus cinta dgn kehadiran org ketiga?
Pernah la kot. F*** la lelaki itu.

28.Pernah cuba nk bunuh diri?
Setan! X baik la!

29.Pernah cabar guru atau lecturer?
Cabar? Hahahhaha.. Aku yang selalu kena cabar. Takot!

30.Pernah hilang telefon bimbit?
X pernah! Harap maklong~

31.Pernah kalah semasa berjudi?
Judi itu haram la. Tambah dosa ja.

32.Pernah diberitahu anda comel?
Wow! Macam selalu ja. agagagagga

33.Pernah ada orang ‘crush’ dgn anda?
Iya-iya lah. =)

34.Pernah terus terang tentang perasaan anda?
X suka sangat. Line clear baru cakap.

35.Pernah terbabitkan diri anda dlm sebarang musibah?
Yah!

36.Pernah bohong pada ibu bapa?
Pernah la jugak. Tapi bukan salah ibu mengandung ok! =)

37.Pernah ditangkap berasmara dana atau berkhalwat?
Aku ni muka macam jahat-jahat pun,x la buat macam tuh.

38.Pernah melakukan ‘one night stand’?
Itu mereng.

39.Tag org yang anda suka
Sarah Samz

Naz

Ainina

Syakey

Nana

9 Tempahan:

naz berkata...

owh u mabuk bangunan ekkk ;)
wah cam nie susah lar.

patot la elergik p sek.
bgunan sek memabukan :)

Sarah Samz berkata...

i did it.
so, let's sasau ini malam.
:D

Nadia Samz berkata...

hahahahhah..
dikala bulan bermain biola!
wow!
XD
naz,i mabok baca komen2 u.
agagaggagag~
kidding yah!

Nadia Samz berkata...

sasau bapak kau!
XD

Nana Chocaholic berkata...

yes! u tag i./. hahahaha ;)

Sarah Samz berkata...

wow mau ajak bapak ku sasau sekali eh?
aku ada dua bapak.
bapak mana satu kau mau?
bapak yang berkereta Honda CRV atau yg berkereta Nissan Skyline?

Nadia Samz berkata...

bapak aku yg berkereta syline la kakakku sayam.
:)

Nadia Samz berkata...

yah3 nana sayang.
i tag u loh.
^^

Sarah Samz berkata...

bapak aku yg kereta skyline tu ajak clubbing. u tak leh follow la syg, under 21.

psstt.. buat own comic.

under 21 no limit.
gagaga!
lawan zint.
:D

 
template by nadiasamz