Jumaat, 17 April 2009

Aku berlakon Matrix



Ini bukan cobaan,ini betol-betol. Aku baru check tadi. Waaaa~ ^^

X tau nak cakap apa. Yang pasti,ramai gak geng2 seangkatan dengan aku dapat tempat yang sama. wuhuuu!

Kecoh gila nanti.

Jumpa kat sana nanti nah kawan-kawan ku yang dah berapa bulan kita tak jumpa. Lalallalalal. Mish u all damn much. ;)

21 Tempahan:

Nad berkata...

saye kedah :)

syakey berkata...

yeaw, kta kawan ah nnty weh

hehe

;)

Sarah Samz berkata...

carikan aku neo ya?

Nadia Samz berkata...

nad: saya tau itu. haha

Nadia Samz berkata...

syakey: ok2! mesti la,haha

Nadia Samz berkata...

sarah: ^^ neo anderson. susah3. sy sudah mau keluar dari rumah bulan mei ini. macam mana nak mencari itu neo?
T_T

ainina berkata...

congratz nadia!

Nadia Samz berkata...

ainina: makaseh,same to u. :)

Sarah Samz berkata...

maksud ai, satria neo. dpt x? or just boleh dapat vaio sj?

nami o fish berkata...

nadia,cakap dengan director citer matrix tu i nak jadi agent smith,yang jahat tu.

i forever suka jadi yang jahat haha!

amir acap berkata...

alamak, geng la kite beb...hehehehe...

naz berkata...

tahniah nadiasamz:)lepas ni fleksibel la body u berlakon matrix :)

Nadia Samz berkata...

sarah: kereta? haha. entah la beb.
:P

Nadia Samz berkata...

nami: anda sewel. ahhahah

Nadia Samz berkata...

amir: jumpa kat sana beb!

Nadia Samz berkata...

naz: haha,kena tipu gdn tajuk dia kan. lalalallala

Sarah Samz berkata...

kalau ko dpt neo boleh racing. ngee!

Nadia Samz berkata...

sarah: racing dengan cengkerik kau kah? haha!

marlyn berkata...

weh!!
jmpa 11mei!!
hahah

Nadia Samz berkata...

marlyn: ok! jumpa kat sana beb!

Sarah Samz berkata...

cengkerik-cengkerik pun tu saja la boipren aku kini. jgn kutuk enchek berbaju kelabu aku selagi kau tak dpt neo.

 
template by nadiasamz