Khamis, 16 April 2009

Untuk perhatian

tidorsepanjangmasa


Waduh,gawat ni. Aku dah malas nak topap. Lepas tu, aku dapat banyak sms pulak dari kawan-kawan aku. Macam mana la aku nak reply. Heloo. Kalau korang baca blog aku ni,harap-harap korang paham dengan masalah aku yang boleh disama ertikan dengan malas. Ya,sebetulnya memang saya sangat malas. Malas nak pergi kedai topap. Walaupun kedai topap dekat saja dengan rumah aku,tapi aku masih dalam keadaan malas. So,tiada ubat yang dapat menghilangkan penyakit malas aku ini. Adakah aku malas untuk berjalan ke kedai topap? Ataupun aku malas untuk memperabih duit aku untuk topap? Biar aku merenung sendiri hal ni. Korang x payah nak sibuk.

Sejak dua menjak ni, aku rasa macam penyakit malas aku sudah meningkat 10%. Ini akan menyusahkan seluruh isi keluarga.

Kalau aku malas tahap kritikal,ini akan menyebabkan :

# baju tidak dibasuh
# bil air pun dah makin kurang sebab x mandi
# rumah tidak disapu
# rumah dalam night mode setiap masa
# aku tidak keluar bilik sampai rasa lapar gila vavi

Kalau aku malas sebegini rupa,aku akan:

# kena marah dengan mama
# kena beleter dengan bapak kalah mama
# kena kungfu dengan bapak
# mati terkejut bila mama mula bukak silat
# mati kelaparan sebab takut nak keluar bilik bila mama and bapak mengamuk

Aku kena lari dari penyakit merbahaya ini. Sebab kalau dah tahap kritikal,memang susah ah. Aku pun x beberapa suka sangat kalau aku malas macam tu. Kalau malas biasa-biasa tu,boleh la diterima umum. Haha!

Kepada kawan-kawan aku yang dah lama aku x sms ataupun reply sms korang,harap maklong aku sekarang sudah malas nak melihat talipon kecuali bila time nak tido. Haha! Maafkan saya. Saya bukan sombong. Sila berhubung saya melalui internet yah. Agagagaggag! Maklom la orang darah sebati dengan teknologi. Lalalalalla~ perasan sementara. Daa. =)

16 Tempahan:

naz berkata...

haha :) kutukan diri sendiri yang berlapik :) balas dendam tetap dibalas. harap maklum :)

anna-RR berkata...

babe..
amboi mls benar.
haha. ;P

nami o fish berkata...

Malas itu normal.

ainina berkata...

ow i c..
mcm aku la jgk..
sbq naa nadia..

Nadia Samz berkata...

naz: alaaa u ni mengada ah.
menci tau.
asal u nak balas dendam kat i manyak kali.
i baru buat kat u sekali je,
haaaaa..
naz! u patot di bom!

Nadia Samz berkata...

anna: haha,sangat2 malas la dear,

Nadia Samz berkata...

nami: ya,saya tahu.

Nadia Samz berkata...

ainina: hahaha..kita serupa.
:)

whitemusk berkata...

nadia RAJINkan diri anda!!!

Nadia Samz berkata...

whitemusk: ^^ ok2.

Shazana Samaluddin berkata...

ala u ni syg. gedik je taw. Haha :)

Sarah Samz berkata...

ala, bila time yu rajin tu, sampai naik rimas ai dgr bunyi enpon yu.

marlyn berkata...

woi!
awt gmbaq tdoq seksi sgt?!?!?
hahha..
slamat bear xseksi!
hahha

Nadia Samz berkata...

nana: mish me la tuh. ;)

Nadia Samz berkata...

sarah: haha. apa arr yu nih,x baik jeles2.

Nadia Samz berkata...

marlyn: sbb aku seksi diam2.
:)

 
template by nadiasamz