Isnin, 27 April 2009

Oh My Gosh!


Dah habis sepenuhnya atau belum cerita The adventurous of Merlin? Dah season finale dah semalam. Mana nak tau nanti ada sambung sikit lagi. Tv3 kekadang gila sikit. Haha! Nimueh dah mati,so ada ka x season 2 for cerita ni? Harap-harap ada. Dah la aku suka gila cerita Merlin nih. Tapi yang aku macam x beberapa best sangat pasal Tv3 nih,sebab cerita Merlin ni selalu ja tukar-tukar dia punya time showing. Mana la aku x hot. Kekadang 9.30,10.00,10.30,11.00 pm. Huih. Macam nak tengok wayang pulak. Nasib baik x kena beli tiket.

Cerita Merlin ni mengisahkan lelaki kiut ^^ bernama Merlin yang pindah dari kampung dia ke kampung lain sebab orang-orang kat kampung dia x dapat terima anugerah yang dia mempunyai darah magic. Dia boleh menghasilkan magic melalui pemikiran dia sahaja. Kat tempat baru tu, magic sangatlah dilarang untuk diamalkan sebab king kat situ, Uther Pandragon, ada sejarah hitam dengan hal-hal kaitan dengan sihir. Kalau ada saja orang yang gunakan ilmu sihir,mesti akan dibunuh/dipancung. Merlin tinggal dengan kawan baik mak dia, Gaius, si tabib istana. Dia tau Merlin ada keistimewaan. So,dia dah bagi warning dekat Merlin for not using magic dekat kawasan pemerintahan Uther. Dijadikan cerita pula,Merlin memang ditakdirkan bersatu dengan anak lelaki Uther,iaitu Ather Pandragon. Untuk pastikan keamanan tempat tu dan jugak dunia,dorang mesti bersatu. Kalau x, magic Merlin makin lemah bla bla bla bla. Kalau nak cerita pasal Merlin,memang x akan habis sebab aku minat gila sama itu Merlin. Haha! So,banyak la konflik-konflik berlaku sampai kadang-kadang rahsia Merlin hampir terbocor. Tapi x terbocor pun sebab mesti ada orang nak cover dia. =)
*end of story pasal Merlin*

Dalam sekitar pukul 2 petang semalam, kekasih aku, En. Bewak masuk ke halaman rumah tanpa warning. Aku usaha menghalau kekasih aku keluar dari rumah aku. Lepas tu, My Lord kejar kekasih aku tu. Maka,lari lintang pungkang lah kekasih aku. Kekasih aku berjaya melarikan diri daripada dikejar oleh My Lord sebab x pasal-pasal kalau tertangkap nanti My Queen buat lauk masak kicap. Agagaggag~ Geli!

Sarah berkata: Wow! kacaknya dia. *penyataan yang melampau*

En. Bewak nak ajak dating pun time x sesuai. Ahaks~

Aku masih berstatus : GELI GELEMAN

12 Tempahan:

marlyn berkata...

merlin??!!
marlin?!?!
cm sesuai ja..
ahahhah..
sama2 comey kot!!
hahaha

Nadia Samz berkata...

hahahha..
merlin lagi hot kot pada kau.
agagaggaga!

Sarah Samz berkata...

Sarah berkata: Wow! kacaknya dia.

Damn!

Haha.
@_@
lidah sexy tu..
panjang.

Nadia Samz berkata...

haha.
seksi ka?
bewak itu menggelikan aku la beb.
XD

syakey berkata...

kat hallmark ada. hr tu siap wat marathon lg

XD

Nadia Samz berkata...

haha,
iya ka??
asal x ajak i?
XD

naz berkata...

lor filem pun da lama kuar before ths :)

Nadia Samz berkata...

saya tau itu.
haha.

Sarah Samz berkata...

telinga capang ko ckp hensem?
waklueeee!

Nadia Samz berkata...

adakah itu nada dengki?
XD

ainina berkata...

btol 2..
hari tu aku tgok kt hallmark..
tp bkn merlin nie..
mamat mana ntah blakon..
tp bes..
cik bewak hensem..
OMGosh!
wat gaya laura!

Nadia Samz berkata...

haa.
aku dah agak bukan merlin aku,
gaagagaga~

:)

en bewak tetap dalam hati ku.
;)

 
template by nadiasamz