Rabu, 8 April 2009

Tagged by QueenMia

sayasukasaya


Adakah anda suke blogging? kenapa ?
Sangat suka. Entah. Dah sebati dengan darah O positive negative di dalam tubuh ku ini. Haha! Sangat suka merepek dan menceritakan apa yang berlaku dalam kehidupan seharianku di blog akuh.


Blog siapa yg selalu anda skodeng? nyatakan 5.
Mereka-mereka yang menjadi follower blog aku. Sangat suka kerja menyekodeng nih. Haha!


Adakah anda menginginkan seseorang dalam hidup anda? yang boleh menemani dan menyayanyi anda sepenuh hati? dan siapakah orang itu ?
Mesti la nak. Jodoh di tangan Tuhan. Sesiapa saja lah.
p/s: apa la laki aku tengah buat sekarang? Tah-tah tengah buat roti canai. Wow. ngehh~


Taken or single? mane lagi bagus ?
Dua-dua ok saja bagiku. No komen sangat. ^^


Pernah tak cinta anda tidak dibalas ?
Cinta time tadika kot sebab suka kat budak cina yang duk sebelah. Keh3~
Nama dia ONG~


Ciri-ciri idaman gf/bf anda? Nyatakan 5
- setia
- beriman
- bertanggungjawab
- jujur
- ikhlas

cewahhh~


Pada umur berapakah anda akan merancang untuk berkahwin?
Dalam lingkungan 24-27 kot. Rasanya lah.


Nak berapa anak ?
Mak cik aku cakap darah aku just boleh ada 2. waaaa~ x tau lah.


5 orang bertuah yang anda ingin tag?
# Kasara
# Marlina
# NANA
# Naz
# Nisa

6 Tempahan:

Sarah Samz berkata...

woi! sejak bila ko darah o positip?

naz berkata...

sape ong? i jeles gila nie haha.
time tadika i nak kan budak yg cuci masa i berak dalam seluar dulu2 :)

marlyn berkata...

aku baru ja stel 1 tag ang..
hahah..
jap2..
yg ni coming soon!!
haha

Nadia Samz berkata...

sarah: silap. sat la nak tukaq.

Nadia Samz berkata...

naz: ong tu cina la beb.

Nadia Samz berkata...

marlyn: okeh. no hal!

 
template by nadiasamz