Ahad, 5 April 2009

Vacation

yeyy!


Countdown untuk vacation dalam beberapa hari lagi. Maybe aku akan pergi pada hari Rabu sampai Jumaat. Wawawawawa. X sabar nak melancong. Aku and beberapa kawan aku try nak pergi vacation kat Langkawi. Walaupun Langkawi jiran negeri aku (dekat la maksudnya),kami just nak luangkan masa bersama. Cewahh! Biasalah. Nama pun orang tengah menganggur. So,x dak apa-apa nak buat kat rumah.

Kami dah kira semua kos perjalanan dan penginapan kami. Boleh la dalam Rm200. Ok. Aku rasa macam x la mahal sangat. Berkemampuan la jugak. Nasib baik la aku ada kawan yang tinggal kat Langkawi. So,boleh la aku dengan kawan-kawan aku yang lain nak koya-koya satu Langkawi dengan menaiki kereta yang akan dipandu oleh kawanku itu. Huih. Bawak baik-baik weh. Mentang-mentang dah dapat lessen. Haha! Aku belum kawen neh.

Wah! Aku harap nanti semuanya akan berjalan lancar. Kami akan menaiki bot dari Penang terus ke Langkawi. Bapak lama nak mampos. Aku dah la cepat mabuk laut. Haha! Harap-harap nanti x ada apa-apa yang buruk yang akan menimpa aku dah kawan-kawan aku yang lain.

To Tazah: Kat sana kita diet lah. Sep sikit duit. Nama pun makan angin. Telan angin dah ar.

To Nawal: Aku ada tips nak kenyang cepat. Minum ayaq gas weh. Tobat belehak. Brurrbbbss!

p/s: Over night kat jalan pun boleh. X pun bawak ja khemah. Lepak kat pantai. Ombak sapu kita,tah-tah sampai balik kat Penang. Sep sikit duit tiket bot balik. Haha!

15 Tempahan:

Farha Aly Tan berkata...

jgn lupa belikn saya choc byk2 ;)

p i a berkata...

haha.

wel,hv a nice day!

kemssalam to Fizie.

plus Fira.

Plus atikah zainoll :P

marlyn berkata...

haha..
nadia gila!!
haha..
weh jelez GILA kt ampa!!

p/s:reunoin to' kndu wt cmni k x??
hahaha

Nadia Samz berkata...

farha: ok. dokie. ^^

Nadia Samz berkata...

pia: fizie? haha! simpang ja.

Nadia Samz berkata...

marlyn: ya2. rajen2 buat ah.

naz berkata...

selamat pergi. jangan balik lagi :)

whitemusk berkata...

uit....jumpa ri rabu ni weh. ala kalo makan A.I.R pun dah kenyang. xyh minum air gas dah. hak3.

Sarah Samz berkata...

ai xnak tidur di rumah lah time u away. merajuk. hik3~!

Tanpa Nama berkata...

kem slm kt adek omroom ak gak
altho xpenah ckp nan dya
weee~

Nadia Samz berkata...

naz: wah,jahat u.

Nadia Samz berkata...

whitemusk: agagagagag. ok! :)

Nadia Samz berkata...

sarasamz: haha! majok ka?

Nadia Samz berkata...

tanpa nama: no hal la beb. nk tulun ko masok minang pun leh gak. gagagagagag

Tanpa Nama berkata...

oitttt
c uuuu

 
template by nadiasamz