Isnin, 20 April 2009

D.o.s.a bertambah

blahsialcipan


MANGSA: Nadia Samsudin

PEMANGSA: Seorang lelaki,dalam lingkungan 20tahun ke atas + kawan-kawannya (lelaki)

LOKASI: Surabaya (bukan tempat sebenar)

MASA: Sekitar jam 4 petang

Babih la kau wahai lelaki. Perangai macam setan. Kau nak potong kereta aku,dah tu dok dekat pulak dengan kereta aku. Aku dah beri laluan dekat kau. Siap injak ke sana sikit. Bongok la kau. Lepas tu boleh pulak korang satu kereta jahanam gelakkan aku. Haram sial mereka aku sumpah mati p***k laa. Ingat aku main-main kot. Kalau la tadi jadi apa-apa,x pasal-pasal aku kena tidur dekat rumah berhantu (hospital).

Sial betul. Aku tadi malas nak maki hamun sebab aku jadi takut. Aku tiba-tiba rasa takut sebab time kereta tu menghimpit kereta aku,sengaja aku hon sebab aku terkejut. Lepas tu,mereka ikot kereta aku dari belakang lebih kurang dalam 15minit. Aku masuk jalan yang aku pun xsure kat mana pun,kereta itu still ada kat belakang aku. Aku tau dia tau aku dah rasa cuak. Ya lah! Satu geng lelaki ikot aku. Nasib baik ada kawan-kawan aku. ThanxX Tazah,MJ and Farahin sebab ada dengan aku.

Gila weh. Aku dah x tau nak kata apa. SPEED la! Cangak lagi. Takot tau dak! Lepas tu,mereka sudah hilang dari pandangan mata kereta aku. Babi setan anak haram gila. Aku dah x tahan nak maki. Fuck kau la. Bodo sangat. Memang la aku baru dapat lesen,ingat aku bodo sangat ka xtau peraturan jalan raya macam mana. Bahlol kot. Aku harap kau bersama teman sebabi kau semua akan mampos hangit bersama kereta kancil hijau kau itu. Blah la kau babi. Aku maki bersebab. Kalau sapa x suka aku maki-maki ni,sila berambus dari blog aku. Ini bukan main-main. Harap maklong. Macam mana aku nak respect orang kalau orang x respect aku gak. Renung-renung kan. ^^

23 Tempahan:

Sarah Samz berkata...

selamat cengkerik aku alright! kalau tak aku yang ngamok.

Sarah Samz berkata...

pasti jantan-jantan tu tak hensem kan? sbb tu ko mencarut2. haha!

ainina berkata...

waa..
dia nak tackle hang la tu nadia!!

Nadia Samz berkata...

sarah: haah,selamat saja. nak p koya2 esok n swimming.
;)

Nadia Samz berkata...

ainina: dia tidak kacak, harap maklong.

nami o fish berkata...

Huahahahaha!

Ala Nadia,dulu motor abang merah pecut Kasara,Kasara boleh senyum je.

Relax la..haha!

Nad berkata...

OHHH KEMBAR.
SABAR SABAAR
mmg f*** betol lah

azwani berkata...

kalo sebab hal nie d.o.s.a
incerease..no hal la babe..aku
sentiasa sokong ,,
hahahaha..

ainina berkata...

tak kacak memang patot kena maki

syakey berkata...

bwk kete kalo xmaki mmg xsah..

marlyn berkata...

haha..
ptot ngamok..
x nsem rupa nya..
hahah

Tanpa Nama berkata...

mangsa utama : aku la weyh
sbb kalo kena
ak yg mati dlu
huu~
ank lupa nk tmbh part ni:
maka terjdlah
sesi jerit-menjerit
di dlm keta
hahaha

-latte-

nisay berkata...

Rock kot ayat, yeay!

Nadia Samz berkata...

nami: itu hal dulu. ni hal sekarang.

Nadia Samz berkata...

nadia: hah,laki macam hare patot di bakar hidop2.

Nadia Samz berkata...

azwani : dia macam sial weh, kau patot join aku maki.

Nadia Samz berkata...

ainina: haah.macam vavi beb.

Nadia Samz berkata...

syakey: hahahaha.. sama la kita.

Nadia Samz berkata...

marlyn: mmg pun.

Nadia Samz berkata...

latte: sangat best time tu,
hon3 ngn budak skula.

Nadia Samz berkata...

nisay: benci sama mereka.

naz berkata...

harap i baca nie dosa tak bertambah :)

Nadia Samz berkata...

naz: ada sikit2 dosa.

 
template by nadiasamz