Jumaat, 3 April 2009

Ini best kan?

Wahh. Aku makin ketagih dah teruja apabila menonton kartun Happy Tree Friends. Walaupun kartun ni sudah disiarkan sejak tahun 2005 tapi kartun ni tetap best sampai sekarang. Aku rasa macam sesuai sangat kartun ini ditonton oleh setiap lapisan masyarakat tidak termasuk budak-budak bawah umur 13 tahun dan ke bawah. Bukannya apa,takut budak-budak tu fobia pulak tengok benda-benda yang teruk macam tu. Cerita kartun ni memang la lawak. Tetapi unsur keganasan masih tidak dapat dipisahkan lagi kerana tema kartun ini memang berunsurkan keganasan pun. Sangat-sangat kejam. Wow. Aku x banyak benda yang nak di bicarakan. Tapi yang pasti,cerita kartun ni memang rock. Haha!

wahhhh!


arghhhh!


http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=happy+tree+friends&aq=0

Dare to click and watch. ^^ agagaggag~

15 Tempahan:

nami o fish berkata...

kartun Kawan-Kawan Pokok Gembira(Happy Tree Friends) ni dah kena banned kat sesetengah negara hahaha!Sepanyol,Sweden dengan Switzerland.

Haha..gilo buat lemonade sampai terkeluar biji mata tu apahal?

budak2 bawah umur xleh tengok cartoon ni anyway..

Farha Aly Tan berkata...

sgt comel

naz berkata...

oh da tgk da citer ni sume berdarah jer :)

Nadia Samz berkata...

nami: tu la pasal. haha! berdarah~

Nadia Samz berkata...

farha: yah. chumil.

Nadia Samz berkata...

naz: berdarah~ wuuuuuu

Sarah Samz berkata...

buat aku nak period!

Nadia Samz berkata...

period tu aku!

marlyn berkata...

haha..
aku xpenah taw pon pasai katoon ni...

dok tgok audibles kt ym ja..
hahah..

tp depa mmg comey..
hahah

Nadia Samz berkata...

marlyn: hhahahah! cerita neh mmg gila babih.

ainina berkata...

dia tahap seram n ganaz mcm keliwon x??
hahahx!!

Nadia Samz berkata...

ainina: kalah keliwon beb!
haha!

syakey berkata...

ta penah tgk.
tp penah tau.

mmg sonok kah?

:D

Nadia Samz berkata...

seronok gila vavi.
haha!

Sarah Samz berkata...

lebih hebat dari cicak komando!

 
template by nadiasamz