Jumaat, 17 April 2009

Tagged by Felly

Question: Letak gambar 'Hero/Heroin Cilik' yang korang suka/sayang. tak kira lah lelaki/perempuan/adik/adik sepupu/ pelakon ke apa ke. tak kisahlah asalkan dia masih kanak-kanak bawah umur. kemudian sila Explain kenapa anda memilih kanak-kanak tersebut sebagai Hero cilik.




Cleopatra Stratan
Nama budak ni Cleopatra Stratan. Nak masuk 7 tahun budak ni. Asal dari negara Romania si chumel nih. Pada umur 3 tahun, dak ni dah kuar album, La vârsta de trei ani n sold out gitu kt negara dia! Clust!
Cleopatra Stratan has also set the world record for the:
# youngest artist ever to perform live on a stage in front of a large audience
# best paid young singer
# youngest music star to receive 3 MTV Awards
# youngest performer to record a No. 1 country hit
Budak ni memang suara kiut nak mampos. Aku rasa korang pun mesti sokong dengan apa aku merepek kerepek di atas pasal budak ni lepas korang tengok dia menyanyi sendiri.
Korang pilih ja nak tengok yang mana. Haha! Pasti ngetop punya ah. Lalalalaalal~
p/s: Sesiapa follower aku yang nak buat tag ni,aku bentang carpet merah untuk korang. Jangan malu-malu. Buat saja macam rumah sendiri. ;)

5 Tempahan:

naz berkata...

fakta yg menarik :)

Sarah Samz berkata...

sampai hati u tak letak gambar i, baby.. haha! ai kan konon nya adik yu?
;p

Sarah Samz berkata...

credit to shahridikulus sbb bg lagu tu. if not u pun x kenal her kan? haha.

Nadia Samz berkata...

naz: tgk orang la beb.

Nadia Samz berkata...

sarah: haha! xmau ah letak. shah,makaseh.
keh3~

 
template by nadiasamz