Rabu, 15 April 2009

Tagged by Anna

banyakjerawat


1. Kalau anda jadi orang terkaya di dunia?
Oh,soalan yang pernah dijawab. Sila rujuk tag aku yang dahulu kala.

2. Kalau anda jadi orang terseksi di dunia?
Susah nak ramal. Haha!

3. Kalau anda perlu terjun tingkat ke-100 untuk membuktikan cinta anda?
Bunuh diri berdosa beb! :)

4. Kalau orang kata blog anda teruk nak mampus!
Saya tidak peduli. Sila berambus dari blog saya. Haha!

5. Kalau keluarga anda yang menentukan teman hidup anda. Kira perkahwinan yang ditetapkan keluarga lah?
Masih terlalu awal nak fikir pasal kawen.

6. Kalau tiada lagi hari esok?
Ish,amalan belum cukup. Saya nak esok ada!

7. Kalau orang yang anda benci berada di depan anda?
Wow,rasa mau terajang!

8. Kalau anda berpeluang masuk Fear Factor dan makan benda2 pelik?
Saya mahu melihat menu itu dahulu. Lalalalalal~

9. Kalau ibubapa anda tiada pada pagi esoknya?
Bengong punya soklan!

10. Kalau anda berjumpa dengan orang artis/selebriti yang paling anda minati? Nyatakan nama artis/selebriti tersebut.
Banyak.

11. Kalau diberi lesen untuk membunuh, siapa yang akan anda bunuh?
Buat dosa saja. Kalau bunuh orang x dosa,dah lama aku buat part time.

12. Kalau orang kata anda kacak/cantik?
Makaseh. Anda sangat baik.

13. Kalau anda ada penyakit AIDS pada usia yang muda?
Oii,mintak simpang la. :O

14. Kalau anda berpeluang menikmati makan malam yang romantik?
Fulamak, susah nak bayang. Keh3~

15. Kalau anda terpaksa mengorbankan cinta anda untuk orang lain?
Soklan bongok. Apa benda merepek tah.

16. Kalau anda memenangi anugerah? Dan anugerah apa yang anda inginkan?
Entah. Aku x ingin untuk menjadi femes.

17. Kalau anda berpeluang mengahwini bangsa asing? Bangsa asing mana yang anda inginkan?
Bangladesh. keh3~ Belum fikir lagi.

18. Kalau anda terpaksa berpisah dengan orang tersayang?
Tidak mahu sama sekali.

19. Kalau ramai yang tidak puas hati dengan anda kerana mereka cemburu dengan anda?
Gila vavi la. Nak cemburu pekehel? Xdak keja lain kot.

20. Mengenai orang yang tag kamu ni?
Anna
# dalam proses mengorat beliau. Haha!

21 : I'm tagging :


# Kasara ♥


# Ketot


# Nadia Faudzi


# Wani Rush


# Nana awek aku

13 Tempahan:

anna :) berkata...

dlm proses mengorat.??
haha.
ada2 ja la u ni babe.
:P

nami o fish berkata...

tengok,tak tag i pun,i dah jawab dah..bertanggungjawab tak i,kanadia?hehe!

Nadia Samz berkata...

anna: haha! anda chmil. :)

Nadia Samz berkata...

nami: i x tag u sbb sara mesti nak tag u.haha!

naz berkata...

bangladesh memang sesuai :)

Nadia Samz berkata...

naz: i ada borang n u mmg muka sebijik! :)

si ketot : berkata...

Okey ,
Thanks tag i :D
Akan dilaksanakan .

Nadia Samz berkata...

ketot: haah!
wajib buat.
kah4~

Nadia Samz berkata...

ketot: haah!
wajib buat.
kah4~

Sarah Samz berkata...

adussss..

Nadia Samz berkata...

sarah: apa?

Shazana Samaluddin berkata...

u nk ngorat sape?
i ni sape??
putus ar camni..
hahahahahahahahaha :)

Nadia Samz berkata...

nana: dalam proses je baby.
xlah. u je yng i sayang. haha!

 
template by nadiasamz