Isnin, 13 April 2009

Hari Isnin aku nak Jumaat!


Hari ni aku sedang meng-on9-kan diri bukan dirumah. Aku sedang berfoya-foya di luar. Aku cakap aku nak tengok Friday The 13th! Aku serious ni. Kasara ni bukan nak belanja aku tengok. Aku pulak bf x da nak ajak dating. keh3~ Kalau ada bf kaya,senang sikit hidup aku. Pergi ja mall,pau bf aku sampai kering. Lalalalal..

Saya bukan jahat. Saya nak bf yang tak kedekot. Oh,lebih baik aku single sampai aku rasa time sesuai nak bercinta sekali lagi. Bukan aku ni mengada-ngada nak bf yang kaya,saja angan-angan semata-mata. Kalau jadi kenyataan pun x salah. Aku hanya mampu berdoa kot harap-harap dapat bf yang ok la. wawawawaw~ (tidak kedekot!) Haha!

So,sekarang masalah aku adalah nak tengok wayang! Paham x! Aku nak tengok cerita tu. Sesiapa sila culik aku dan bawak aku pergi dating kat GSC yang ada cerita yang aku mengidam nak tengok. Harap maklong.

9 Tempahan:

Sarah Samz berkata...

hari ni poya lain, esk.
haha.
:)

Sarah Samz berkata...

u, mara i ke?

naz berkata...

kasara tak bawak ker?
jom i culik u standby panjat pagaR rumah. pi lar training dulu :)

Shazana Samaluddin berkata...

nak bf? i ni bukan someone special ke? hahahahahahahahaha :)

Nadia Samz berkata...

sarah: nak marah apa?
kau belanja la!
:)

Nadia Samz berkata...

naz: x yah. i nk bf kaya.
haha

Nadia Samz berkata...

nana: u je dalam ati i.

Sarah Samz berkata...

kau nak laki kaya couple la dgn laki brumur sket. hahaha~ lagi matang dan berpengalaman gitu. XD

beb, lek ar, we are having fun what without boyfie? skrng ni dah xde suitable one lagi kt fren-fren je la, flirting til somebody stop you to flirt with others. :p

Nadia Samz berkata...

sarah: adoi. aku kata pasal future.
paham x?
gila la kau. aku cakap nanti la.
bukan sekarang,
sila baca semula post aku.
aku cakap baik aku single sekarang,
buta huruf ka beb?
haha!

 
template by nadiasamz