Khamis, 2 April 2009

Sengaja suka-suka

buang tabiat.


Semalam aku sengaja nak cari pasal dengan kawan aku sorang ni. Perbualan aku lebih kurang macam ni ah. (A=aku, D=dia) sekitar jam 0037.

A: weh..aku..
D: apa??
A: tak dak apa ah. Lupakan ja.
D: weh,jangan la macam ni. Bagitau ja lah. ****
A: mana ada apa. Aku lupa la beb. Hahahahhaha..
D: ko jangan la buat aku macam ni. Aku rasa macam penting ja apa yang ko nak bagitau.

*aku macam terpelik. Penting ka? Sedangkan aku pun x tau apa yang aku nak cakap. Haha!*

D: x pa ah weh. Aku chow dulu ah.
A: laa,xkn merajok kot. Aku melawak ja lah. chill la beb.

Kawan aku chow terus lepas dia cakap dia ada hal nak buat. Aku tau dia merajuk. Adoi.
Silap la aku nih. Aku dah la x pandai nak pujuk orang. Ah~aku buat x tau saja ah. Sebab aku dah masak dengan perangai dia. Orang yang pemaaf. Haha! Aku puji ikhlas ni. Aku try la sms dia and cakap yang aku just kidding. Tapi,dia x reply pun. Yah. Aku dah cakap sorry,tapi x da respond. zzzzzzzzZZZZZzzzz…….keadaaan menjadi semakin gelap. O_0

Aku tidur. Bangun. Kemas rumah. Dalam pukul 1430,dia msg aku macam biasa. Aku saja ah nak cari pasal lagi,x reply msg dia pulak. Balas dendam. Haha! Pastu, dia taip sms panjang nak mampos and sent kat aku. Msg tu lebih kurang macam ni:

“weh,jangan la merajuk. Aku tau semalam aku over act sikit. Aku x dak niat pun nak bagi sakit hati ko. Patutnya aku yang merajuk gila sebab ko yang cari pasal dengan aku. nasib baik aku dapat hidayah nak maafkan ko. Bla bla bla bla….” Apa lagi tah dia karang. X larat nak tulis. ^^

Aku just ketawa guling-guling. Kesian betul kawan aku. Jahat la aku ni. So,aku reply msg dia 2jam lepas tu.

“Weh,sejak bila Hidayah jadi awek ko? Sejak bila ko suka perempuan ni? Wahhh. Haha!”

Dia reply.

“Ko ni bab-bab nak pekena aku no.1. Ko tgk ah,nanti aku balas cash! Dah ar reply msg macam sipot”

Lepas tu aku dah x reply msg dia sebab kredit dah kiok. Haha. Sorry beb. Kalau ko baca blog aku ni,mesti ko akan tau rahsia aku yang aku sengaja nak pekena ko. Agagaggaag~

11 Tempahan:

naz berkata...

bagus kenakan camnie.
jimat kredit prabayar:)

Nadia Samz berkata...

haha!
sudah topap.
agagagagga~

amir acap berkata...

hahahaha...
em idea pasni nak kne kan org..heee...

Nadia Samz berkata...

haha!
tektik baru beb.
^^

p i a berkata...

gagagaga....

marlyn berkata...

ceh!!
otak pekena btoi!!

weh..
aku xreti nk wt link la..
huhu..
cne ek??
nk wt link tok sume mmber aku..

Nadia Samz berkata...

pia: sewel

Nadia Samz berkata...

marlyn: alah,ang edit ja blog. ada kat situ.
^^

ainina berkata...

nadia amat kejam!!
:)
hahaha!!
plus, hazman xhensem..tapi comei!

Nadia Samz berkata...

ainina: haha! hazman tu kelas apa dulu?
haram aku x ingat pon.
hahahahhaah~

Sarah Samz berkata...

hazman? =.='

 
template by nadiasamz