Isnin, 6 April 2009

Kelamaan

Aku lebih suka update blog pasal sesuatu yang menjadi bahan ketawa aku seharian. Actually nak promote cerita kartun lagi satu. ‘Oggy and the cockroaches’. Memang best lah. Kalau sesiapa yang dah pernah tengok cerita nih,mesti akan sokong aku yang cerita ni syok. Cerita ni time aku darjah 2 kot kalau x silap.



Cerita kartun dulu-dulu memang menarik tertarik kau memang the boom. X kira apa dah. Dalam computer dah ada 72 episode cerita kartun neh. Adik beradik aku semua suka kartun ni. Gila lah. Ulang lah berapa kali pun,memang best. Wuheee. Memang gila vavi ah. Ada ka patut kucing gaduh dengan lipas? Waaa. Kagum gila aku. Nama pun kartun,mesti lah ada perkara yang menarik perhatian yang akan ditonjolkan. Kekadang cerita dia ada yang x logic. Keh3~ Yang x logic tu yang menyebabkan otak aku jadi mereng memikirkan hal itu dan membuatkan aku tergelak-gelak macam orang SASAU. Ngehh~

14 Tempahan:

nami o fish berkata...

Oggy ada macam Kasara tak? ;P

shafiq shukri berkata...

aku pn lama x tgk cita tuuu...

Nadia Samz berkata...

nami: sebijik.

Nadia Samz berkata...

shafiq: hehhehe..donlod la beb.

naz berkata...

wah sekarang orang da zaman ben10 :)

ainina berkata...

yeah!!
amat bes cerita nie!!
aku suka!!
nadia, hg igt dak izzwann??

Nadia Samz berkata...

naz: u zaman x best.

Nadia Samz berkata...

ainina: yeahhh!

syakey berkata...

fav jugak neh

dr dlu lagi mmg ska tgk
best kn

;D

Nadia Samz berkata...

syakey: haha! betol. suka gila vavi ah.

Anip berkata...

ntah cemana aku leh sesat sni bila seacrh oggy..
btw crita dia mmg bangang..hahaha
try layan metal version opening song dia..best
http://www.youtube.com/watch?v=s-6vHk-486c

Nadia Samz berkata...

haha.
best la beb lagu tuh.
ngaa~
;)

Sarah Samz berkata...

nami : pe kes plak mcm i?

nadia : ngek!

Nadia Samz berkata...

haha.
ya la,
kau sama saja.
:P

 
template by nadiasamz