Selasa, 14 April 2009

Expired

sangatbebasmelakukanapasaja


Nampaknya masa yang aku berikan kepada mamat x guna kepala otak bila berfikir telah berakhir begitu sahaja untuk dia merujuk aku kembali setelah dia dumped aku sebab alasan yang macam haram jadah. Lama weh masa aku bagi. Well,aku saja nak cerita balik perkara yang membuatkan kami bercerai. Haha!

Sebenarnya aku tau dia berskandal belakang aku bila mamat itu invite aku untuk bermain Mlife under maxis. Kepada sesiapa tidak tahu menahu pasal Mlife ni,dia lebih kurang macam myspace la kononnya. Tapi x best pun. Macam apa g. Tapi,macam mana aku boleh layan pulak benda-benda macam tu. Maybe, sebab mamat itu yang ajak aku. Nak jaga hati dia,so,aku join ja lah.

Tiba-tiba satu hari,ada la minah ni komen aku dekat Mlife and mengaku yang dia sayang mati macam tak boleh hidup kalau tiada mamat itu. Dia salahkan mamat itu bagi harapan apa benda tah pompuan tu merepek kerepek. Malas aku nak layan. Senang cita,aku terus tanya mamat itu. Dengan senang hati dan konon-konon x mau menipu aku,jujur la sangat, dia start nak cerita semua.

Before aku main Mlife, dia ada kenal pompuan ni dalam Mlife tu. Pompuan tu mintak tolong mamat tu berlakon jadi boyfriend dia sebab nak bagi mamat mana tah jealous. Cilaka punya alasan.

Mereka bersalah.

Mamat x guna otak: Yang ko g setuju apasal? Nak mampos? Bongok tol. Pompuan tu tobat ar tersuka dekat kau. Bahlol! Senang cita, kau bodo.

Pompuan cilaka: Bitch la kau betina. Dah tau dia tu bf orang,jangan la nak kacau. Otak letak kat lutut ka? Setan pun lagi bagos dari kau.

Bila aku tau hal sebenar,mula aku nak maki hamun si mamat itu. Rupa-rupanya,tiap kali kalo dia sms dengan aku,time yang sama dia akan sms jugak dengan pompuan cilaka itu. Aku rasa macam kena tipu. Memang kena tipu pun. So,dia mintak maap kat aku sampai menangis. Itu hanya dalam telephone. Kalau real life, mana aku nak tau. Tah-tah dok gelak belakang aku sebab kata aku ni free-free saja masuk umpan. Kurang ajar betol.

Cakap kata sayang aku konon. Minah tu just skandal. X membawa maksud apa-apa. Can’t live without me konon. I’ll get some flowers for the day that you are buried. Aku sengaja tunggu dia mintak clash dengan aku. Aku boleh ja kalau nak mintak clash bila-bila masa. Lepas dia cakap nak clash,aku rasa macam nak menjerit and x nak berhenti menjerit macam orang sasau. Konon. Padahal macam best ja jadik single. Haha!

Aku dah bagi banyak masa dekat mamat itu untuk rujuk aku balik. Tapi dia x rujuk and aku pun dah malas nak tunggu. You fooled me once but you can’t have that ego turning. Tapi kekadang dia sms aku or tepon aku gak. Aku just layan ah sebab aku pun tau main-main gak tolol. Biar kau sengsara. Dengar cerita pulak, dia couple dengan minah cibai itu. Haha~ Rasanya dia sangat desperate untuk ada gf. Biarkan dia. Malas nak hurai panjang lebar. Itu saja. Lebih baik aku single lah. Sebab memang dulu pun aku single. Dia kira bagos ar jadik bf 1st aku. Haha!

P/s: Aku dah maafkan ko. Tapi I won’t forget. People make mistakes, but I just think your ass is fake. X mati pun kalau x da bf. agagagagag~

20 Tempahan:

naz berkata...

wah scandal kecundang :)

Sarah Samz berkata...

huishhh.. emo siot! beb, lantak ar dkt jantan tu.

ala, kt pmpuan, x yah la susah2 nak syg laki tak guna ni. biar laki tak guna syg kt lak. :p

dahhh, mari berfoya-foya sama aku.

wanie berkata...

wuuu...
citer nie best
boley dapat anugerah..
ANUGERAH LELAKI TAK GUNA..

jatuh kepada...
treng..treng..teng..teng

haa..tu kita tak taw..

nadia faudzi here!! berkata...

enjoy single life.walaa best !
tak tipuu

Felly McGory berkata...

LOL.
haha.
i hate betina like that.
:P:P

Nadia Samz berkata...

naz: skandal itu fcuk.
haha!

Nadia Samz berkata...

sarah: saya suka berfoya-foya.
:)

Nadia Samz berkata...

wanie: dia macam babi sikit.
haha!

Nadia Samz berkata...

nadia: iya. betol2~

Nadia Samz berkata...

felly: sama ah. i pn menci macam nak mati. hehe..

ainina berkata...

huhuhu!!!
aku suka hg pny style..
tggu mamat sial 2 ckp clash dlu!!
lupa kan mamat tonggek 2 n pmpn cibeng 2..
yeah!!

nami o fish berkata...

Kanadia tak mau la marah2..kanadia tak jamboos la kalau marah2,cuba tengok kasara,rilek je..(padahal dia pun tension gak pasal kene bebel ngan ijal video tak siap2,hehe!)

sume beremosi-emosian ni,ape kes?
adeh!

cadbury berkata...

betul22.
i agree on dat la la nadia.
go girls!
bnyk jantan len la..

marlyn berkata...

nadia!!
jd gf aku nk?!?!
aku pon single neh!!
hahha..

Nadia Samz berkata...

ainina: betol. so,clash x dak ah nak sambong balek. buang masa saja, haha!

Nadia Samz berkata...

nami: vdeo dah nak siap la beb.
bkn emo la. ni nak cerita saja.

Nadia Samz berkata...

cadbury: heheheh.. betoi.
x teringin sangat sama itu org.

Nadia Samz berkata...

marlyn: hehe~ :) aku mau!

Sarah Samz berkata...

to nami : lol! mane de i tension. relax je ni.

Nadia Samz berkata...

nami: betol2. u ketinggalan zaman daa.

 
template by nadiasamz