Ahad, 12 April 2009

Hari ini pasal hari tu

Ini semua pixx yang aku ambil masa vacation kat Langkawi hari tu. Semua ada 13 gambar terpilih. Aku just letak 13 pixx sebab nak bagitau yang aku nak tengok cerita Friday the 13th!!! Bila tah nak pergi tengok. Kepada kasara: Cepat la woi belanja aku tengok cita tu. haha!


1st day:



2nd day:



Last day:



p/s: So,aku x payah nak cerita panjang lebar. From semua pixx ni,korang mesti boleh agak apa yang aku and kawan-kawan aku buat during vacation tu. ;)

10 Tempahan:

Sarah Samz berkata...

friday the 13th only show at gurney. jommmmmmm...

naz berkata...

sempat singgah thailand ker? oh lupa u fanz thaksin :)

Nadia Samz berkata...

sarah: ok2! jum~ u lanja! haha

Nadia Samz berkata...

naz: yah,singgah kejap je. agagaggagag

Sarah Samz berkata...

i lanja tol sj. :p

Nadia Samz berkata...

sarah: glia vavi kedekot!

syakey berkata...

uih. berjalan-jalan gitu

:D

Nadia Samz berkata...

syakey: haah~ best loh.

fatimah arr berkata...

nice picca..
lama x ziarah cni..

Nadia Samz berkata...

fatimah: kemana u menghilang?
:)

 
template by nadiasamz