Rabu, 22 April 2009

Aku ikan pari

bawahtuadanemo


Aku dah dapat surat menyurat matrix. So,sekarang aku masih nak tunggu tawaran masuk U. Lepas tu baru aku buat keputusan samada nak masuk matrix ataupun x. Lupakan pasal jemputan dari istana raja.

Kembali ke alam nyata. Aku dah tengok cerita Queens of Langkasuka. Sangat best and sangat fulamak. Aku sangat suka kepada hero dalam cerita tu nama Pari. Ada part dia naik atas ikan pari. Gila ah. Kacak nak mampos. Macho gila vavi. Kalah John Cena aku. Pari suka dekat salah sorang puteri Langkasuka nama Ungu. Haha! Lawak gila nama-nama dalam cerita tu.

Antara nama yang ada dalam cerita tu :

# Hijau
# Biru
# Kadir
# Abd Rahman
# Bintang

Ada macam melayu sikit. Walaupun cerita Thailand, tapi ada gak nak selit-selit unsur-unsur kemelayuan di mana Bahasa Melayu digunakan untuk watak dalam cerita tu. Bak kata buku sejarah form berapa tah : Lingua Franca. Cewah~

Cerita ni dari tahun lepas dah tayang kat Thailand. Asal baru sekarang nak tayang kat Malaysia. Lambat betol. Kalau aku tau cerita ni dah lama keluar,dah lama aku tengok. Haha! Lepas ni ada cerita tajuk Power of 5 kids. Lebih kurang macam tu la tajuk dia. Cerita Thai gak. Cerita ni orang yang sama buat cerita Ong Bak. Aku konfem cerita tu mesti syok! Hero-hero cerita Thai, 80% mereka sangatlah kacak. Kah3! Sebab tu aku and kakak aku sangatlah suka tengok cerita Thai. Betoi dak kasara? =)

Itu saja. Makaseh kerana hisap estacy di sini. ^^


p/s: berambos sama lelaki kedekot sep duit langsung x charming perasan bagos cekik darah asek nak suruh pompuan belanja macam hare ja perangai patot campak dalam laut full stop

10 Tempahan:

Sarah Samz berkata...

jom la tgk anothai lakon deep in the jungle plakkkkkk...

*nafsu i dah berkocak ni*

lol.

Nadia Samz berkata...

jum.
:P

naz berkata...

tgk lar cite COMING SOON
lagi hensem pakwe thailand nya :)

Nadia Samz berkata...

kamu ketinggalan zaman.
dah tengok dah cerita tu.
ahahahhahah~
:P

si ketot : berkata...

I nk jugak tgk cita nie , lps u cita xcted lak i nk tgk , haha :D

Nadia Samz berkata...

haaa,best.
mmg patot u tgk dear.
^^

Sarah Samz berkata...

aku sakit perut lps mkn pizza smlm.
adeyhhh..

Shazana Samaluddin berkata...

ala u ni.
i lg hensem dowh :)

Nadia Samz berkata...

sarah: gila vavi aku cirit.

Nadia Samz berkata...

nana: haah,u mmg hot.

 
template by nadiasamz