Selasa, 7 April 2009

Tagged by Kasara

1. Copy title kat atas tu.
2. Buat satu sedikit "kenyataan" tentang "Outfit" kegemaran korang,macam pendahuluan.
3. Cari "Outfit" kegemaran korang kat "Google Image Search"
4. Tak kire la ape segala occasion yang korang suke pakai macam gi party ke, gig ke, berak ke.
5. segale pakaian mestilah start dari kepale hingge ke kaki.tak kire la brape banyak pon. accessories pon boleh,yang rare,mane-mane pon boleh.janji termasuk dalam kategori pakaian.
6. letak caption kat setiap gambar.macam brand ke,lagi best kalo ngan harge skali.
7. lastly,buat kesimpulan tentang outfit favourite korang.lantaklah kalau korang ni perasan ke.
8. pedajal 6 orang member korang dengan menge"tag" mereka.=D

I WEAR THESE

HANGING OUT / LEPAK / CUCI MATA



Tudung xkisah sangat warna apa asalkan match la dengan baju+ long sleeve+ jeans +kasut+gelang.
*x cerewet bab-bab jenama nih*


komen: Pakai lah apa-apa pun. Janji selesa.


DRESSED TO KILL FUNCTIONS




Tengok seperti di atas. Macam tu lah. x larat nak explain. Kasut ikut yang sesuai dengan baju.
*x cerewet bab-bab jenama nih*


komen: Rasa sesuai saja ah.


IN THE MOOD FOR LOVE?


hak3! ^^ tah la.

No komen~

Aku nak tag: Ainina, Marlina, Nana, Nisa, QueenMia, and Nawal.

6 Tempahan:

Sarah Samz berkata...

hehe! :)

naz berkata...

u pun tak pakai bahagian dalam macam kak sarah u :)

marlyn berkata...

aku bru perasan ang tag aku!!
haha..
jap2!!
skunk koi 4pg dh r..
dh ngntok!!
sok aku jwb..
kuikuikui..

Nadia Samz berkata...

sarah: ^^

Nadia Samz berkata...

naz: kalot ja dia tuh.

Nadia Samz berkata...

marlyn: buat2!

 
template by nadiasamz